Isnin, 13 April 2009

Bersantai Selama Seminggu....................

Apa yang aku boleh cakap sekarang...internet dekat umah nih macam ada masalah...sangat lembap tahap siput sedut..

Aku nak update pun susah..apa yang boleh aku cakap..aku tengah bahagia dekat rumah sekarang menikmati cuti 9 hari nih...maklumlah dalam sebulan lebih nih otak aku,badan aku,kaki aku,mulut aku,mata aku dan aku(semualah pasal aku) memang menghadapi frasa keletihan menghadap dan membuat assignment, study dan memerah otak menjawab exam. Adoi....!!!

Nasib semua dah settle...tunggu nak menjawab lagi 5 final jer lagi...

Untuk bulan lepas dan sebelum entry ini di post memang banyak jugalah benda-benda yang best(bagi aku lah) terjadi seperti :-

1) Makan dekat restoran lipas
2) Berjalan - jalan dekat Pulau Carrey
3) Newscasting
4) Edit video clip sampai menumpang dekat umah member
5) Kena halau dengan mt blok perempuan(k***k punya betina)
6) Tengok muka penunggang motosikal yang baru mati dekat tepi jalan(trauma aku sekejap)
7) Malam apa entah yang tutup lampu sejam tu???earth 60minutes ker apa ntah???
8) Marathon 6x3(video clip,short movie & documentary) dalam 5 jam...gila lapar siyot...
9) Tukar tiket bas 2 kali
10) Main The Sims(hahaha)

Nanti kalau internet dah okay aku update lah yer...jumpa lagi!!!

P/S: Doakan Server Internet Nih Okay...

14 ulasan:

  1. dah invite..lol
    i doakan..cpat update!.lol

    BalasPadam
  2. aku ingin bertanya lagi sekali: pulau carrey 2 tang mana????!!

    BalasPadam
  3. haha. yang the sims tu, memang x tahan. rumah nak besar je. maklumlah ngorat anak janda sims kaya .;p

    BalasPadam
  4. siput sedut nyer speed bape? xpenah aku tahu lak..

    lor, aku igt ko da abis da final.. ader lg rupenye.. wawawa..selamat berusaha!!!

    ;p

    BalasPadam
  5. lame gile ko x update lol.. haha

    BalasPadam
  6. Hye Datuk SRK..
    banyak jer yang best kan..
    aku pun ada off lampu 60minit tue..

    Seram plak sal muka penunggang motor tue. Meremang bulu roma..

    Gud luck exam k..

    BalasPadam
  7. ade satu soalan.
    dan aku mengulang soalan.
    sialan. :p


    pulau carey tu di austria kah?

    katne tu?

    BalasPadam
  8. earth hour la..c(=
    btw, salam ziarah.
    xsaba na tunggu entry tuh nnt..
    hehe.
    jemput2 ke my blog keyh.

    BalasPadam
  9. Internet dh ok lom, bro.???

    BalasPadam
  10. Hye Datuk SRK..
    Datang kat blog LOL k.
    Amik Award ChanteQ..
    Hehe..
    Gud day!

    Lama cuti..
    huhu

    BalasPadam
  11. namkhir : nanti den buka email

    pikato ezora : dkt klang kut..aku lupa

    e-zul iswhat : tahu xper..aku dah bunuh dia..haha

    nur fadhilah : speed??tanya siput

    mamma mia! : tenet dgn pc da problem.

    lotsoflove-pearls : memang seram...

    aimy yasmin : dkt segitiga bermuda lah...

    nur asfarena : insyaallah...now exam...

    s.yanaz : on9 dkt library ni..haha

    isya : waa..memang bz lorr...

    BalasPadam
  12. tngok accident motor mati=ngeri gila.

    ~ak smpai termuntah.

    BalasPadam
  13. Omar Khayam : Memang ngeri lorr...dah lepas tu ada presentation..hilang mood aku

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com