Sabtu, 27 Jun 2009

Aloq Staq Menjerit!!!!

Yeah.....Penulis bukannya seorang yang suka keluar malam kecuali ketika berada di Melaka kerana kebosanan yang melampau dan sewaktu mempunyai sejumlah wang yang agak banyak. Jadi, pada malam ini penulis berkesempatan meninjau panorama Bandaraya Alor Setar yang dilimpahi dengan limpahan cahaya lampu neon yang begitu memukau mata penulis yang ligat memerhati keadaan sekeliling.

Walaubagaimanapun, keindahan yang baru disaksikan sebentar tadi lebur apabila mata penulis secara sengaja bertembung dengan beberapa pasangan kekasih yang sedang memadu asmara di bangku - bangku yang disediakan untuk orang ramai melepaskan lelah. Sangat jelas aksi romantik mereka di mata penulis. Paling mengecewakan semua pasangan yang penulis lihat sudah semestinya sebangsa dengan penulis.

Walaupun kedudukan penulis adalah di atas jalan raya menunggu lampu merah bertukar menjadi hijau tetapi aksi mereka dapat dilihat dengan jelas melalui kedudukan penulis dan pengguna - pengguna lain. Aksi mereka sangat MEMALUKAN!!


P/S : Penulis Hanya Mampu Melihat!!!

5 ulasan:

 1. ni mesti dkt area menara aloq staq kn? hahahah. slalu byk kt situ org ber'drama'. siang mlm sama ja.

  BalasPadam
 2. hmmm no komen.. mlayu mudah lupa

  BalasPadam
 3. adawiah.zaini : dkt situlah...mana lagi...haha

  mamma mia! : owh...

  BalasPadam
 4. hahahaha
  len kali tangkap gambaq
  baru menarik entry ang neh!
  zoom cket apa depa wat
  wakakakkakaka
  oups....:-p

  BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.