Rabu, 16 Disember 2009

Oit, Aku Tak Leh Nak Tulis Apa - Apa....

Terima kasih sangat - sangatlah dekat korang semua yang mendoakan aku dapat sambung ijazah yang aku minta dan result dia petang karang baru dapat tahu.

Tak pernah aku dapat komen satu entry lebih dari 50 komen. Sangat terkejut dan agak terharulah. Tapi, serius aku sangat cuak sekarang sampai aku tak mampu nak pergi blog korang, tambah link blog korang atau balas komen korang dekat chat box atau entry yang lepas - lepas. Sudah berak tapi rasa mahu berak lagi. Rasa mahu tidur tapi tak mengantuk. Haih, bilalah ketakutan melampau nih akan berakhir.

Jadi, otak aku tak dapat nak fikir apa - apa nak tulis untuk hari ini. Selepas result dah keluar mungkin aku boleh kut post entry baru yang ada nilai moral atau nilai - nilai murni. aRGGGGHHHHHHHHHHHHH!!!! Tak suka cuak - cuak nih. Serupa tengah tunggu nak ambil lesen kereta jer..CESSSSS!!

P/S : ..................(speechless)

31 ulasan:

  1. xpela..kite sama2 doa..ko g tdo je la wey..haha..xde la cuak sgt..

    BalasPadam
  2. InsyaAllah....4.0 tu...



    Amin.



    Psst: Yang pakai t shirt D&C kat atas tu...sedara ckLah tau!

    BalasPadam
  3. tapi kau tetap menulis juga, so aku tetap drop komen juga..haha


    relax bro, cuak tu biasalah, nak akad nikah lg cuak beb..huuu

    BalasPadam
  4. Hahaha.. Tengah tunggu nak amek lesen kete jek pun.. Bukan ko tgh tunggu nak amek test kete.. Hahahaha.. ;p

    Weh.. Pkai pampers laa, tak yah 2, 3 kali msuk bilik ayaq.. Ngeee..

    BalasPadam
  5. lesen gheta takpa, fail bayaq lain haha...

    kecut perot

    BalasPadam
  6. heheh..takpe..tunggu je okey.rileks doa byk2!

    BalasPadam
  7. relex..
    relex..

    ku juga berdebar sama..

    BalasPadam
  8. Moga2 kamu dapat~
    kalau dapat sila roger aku~

    =]

    BalasPadam
  9. oh, kira kau ni adik2 aku rupanya~ wahaha!

    good luck weh. sori la aku lambat pulak.

    BalasPadam
  10. xleh nk tulis apa2 tp still panjang entry ek..xsampai 2 jam pun lagi..smoga berjaya..

    BalasPadam
  11. lek la Hannnn

    :) mesti dpt tuuu!!!!!!

    ko pegi la buat gila2 dulu..

    ekekkeeke

    BalasPadam
  12. hehe
    kau ni jangan risau sangat
    karang kena serangan jantung pulak

    BalasPadam
  13. gud luck..
    da dpt jgn lupe bg taw..
    =D

    BalasPadam
  14. Hahahaha..
    aku paham beb pe ko rase mase nak tunggu keputusan nak sambung degree...
    pape pon...klu ko b'jaya Alhamdulillah......
    tp klu ko xb'jaya bukan b'makna ko gagal..kdg2 name t'cicir..paham2 ler..uitm ni rmai anak2 di setiap negeri..so..klu xbleh ko kne call timb. dekan kat fakulti yg ko pohon 2..
    pape pon...klu ade rezeki xke mane..=]

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum..

    rileks2.. jangan cuak2..
    pi makan cucur jagung yang sodap itu.. huhuhu.. (^__^)

    BalasPadam
  16. Aku tak sempat wish lagi.
    GudLak Hans!!!!
    Berjaya nnti jgn lupe blanje aku ehhh...
    Hehehe :P

    BalasPadam
  17. hehe..
    takpe..
    semua org melaluinya..
    termasukla yg ckp ni pun
    tgh tunggu jwpn utk sambung blajar..
    huhu..

    sama2 la kita cuakkan diri
    bezanya kamu akan tahu petang ni

    BalasPadam
  18. kahhhh ada ke supe nak amek lesen kete..
    lesen kete punya lah sonang bonarrr...
    tu dia kan smpi x leh nak kata ape..tp tulis gak kt blog..hehehehe

    BalasPadam
  19. thun bru bkl bermula ..:)
    mulakan hidup anda dgn menda2 yg bru ..chilll!!!!
    *ohh result spm* :(

    BalasPadam
  20. tgu result glabah~
    amik lesen pon glabah?
    t time nikah lae la ko glabah~
    kencing dalam suar r ko~

    BalasPadam
  21. org ckp lbh 40 kali org doakan, insyaAllah dapt
    mst dapat,amin

    BalasPadam
  22. aiyer..selawat byk bro2..bace quran ke..kasi ilang cuak..okay??

    BalasPadam
  23. Semua : thanks kasi sokongan..saya cuak sebab ini masa depan saya...itu jer...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com