Rabu, 10 Februari 2010

Tengah Study Mandarin

Doakan Aku Leh Jawab Test Mandarin Esok...

Amin...

P/S : Tengah Menghafal

28 ulasan:

  1. stdy ...
    jgn berblogging :P

    wish u do the best !:)
    chaiyok2!

    BalasPadam
  2. stdy lahhh..
    sempat lg ..hehe
    wish u do d best :)\chaiyok2!

    BalasPadam
  3. good luck weh!aku pun de test esok.huhu T_T

    eh.nk tanye.setau aku ko ni laki.kan?tp mase ku blogwalking aku nmpk ko punye blog ni dlm bloglist kategori si gadis?

    skrg aku konfius.

    BalasPadam
  4. amin.....
    bgi salam dlu kt lctrer mndarin tu..hehe

    BalasPadam
  5. hans...

    gudluck!

    test mandarin nanti ada masuk kena tulis stroke tu ke ataupun just pinyin je?

    BalasPadam
  6. ni hao ma?

    wo hen hao

    xiexie

    buxie..

    ni yg paling aku ingat.haha

    BalasPadam
  7. eh bru perasan... wishlist ko bercirikan kewanitaan... oh my...

    BalasPadam
  8. blablabla,




    macamtu baru masuk hafalan kau.

    BalasPadam
  9. waa blajar mandarin.. bgs2!! all da best eh..

    BalasPadam
  10. ooh.test mandarin..
    xpe2..senang je, yg penting hafal perkataan yang ada dlm buku huayu 2 sure leh jawab pnya!

    BalasPadam
  11. sng je dowh.....dun wuri..ble pass

    BalasPadam
  12. aku amin 10 x...
    cukup x???

    BalasPadam
  13. If there was a single day I could live... a single breath I could take
    I'd trade all the others away~

    thanks bg semangat kat aku n still support blog aku~
    maceh sgt2~

    BalasPadam
  14. wehh,jelesnya dpt blaja mndarin..ak kne arab plak..heh..



    P/s: amin2..moga bjaye! :)

    BalasPadam
  15. gud luck la noh. wey hang mandarin level bopa? aku sem ni level 3.

    BalasPadam
  16. bravo bro !!! Hans boleh !!!

    BalasPadam
  17. study mandarin?? wah! aku doakan ko leh jwb nnt letak la bahasa mandarin kat blog ko ni.... bleh kita sama2 pelajari sesuatu yg bru...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com