Rabu, 31 Mac 2010

Filem Melayu Hebat Tahun Ini Yang Aku Nantikan

17 ulasan:

  1. tunggu magika jugak..under kru juga..

    BalasPadam
  2. bila nak masuk panggung movie ni, hans?

    BalasPadam
  3. macam best...
    nanti kite serbu ramai2 okeh... :)

    BalasPadam
  4. hero dia tu yg jadi hang tuah dlu kan?

    BalasPadam
  5. yg yusri nk buat tu ke? hehe

    BalasPadam
  6. yup ku dah tgok die neyr trailer...best dok...memang ku nk tengok

    BalasPadam
  7. eh! ni cte melayu ker bro? aku x pnh tgk pun... sape pengarah dia ni???

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.