Khamis, 1 April 2010

Tiba - Tiba Aku Rasa Sedih

Seorang blogger telah buat aku rasa sedih.

Aku pun tak tahu kenapa.

Bukan dia buat salah apa pun tapi aku sedih.

Aku bersimpati dengan dia.

Kadang - kadang bila aku rasa aku susah rupa - rupanya betul kata orang mesti akan ada orang yang lagi susah dari kamu.

Hari nih hari aku beremosi kut.

Apa - apapun dia banyak mengajar aku tanpa dia sedar.

Thanks weih. Kau mesti tahu siapa kau.

19 ulasan:

  1. itulah kehidupan.. kita sama2 ingat mengingati dan sentiasa beringat.. :)

    BalasPadam
  2. sape tu? huhuuhuuu......



    tuh la, ramai lagi orang yang susa2 kat luar sana. so, kita kena selalu rasa insaf=.= dan bersyukur.

    BalasPadam
  3. pasaipa hans?
    habaq mai la

    thanks link blog baru aku :)
    aku akan link blog hang jugak

    BalasPadam
  4. siapakh blogger misteri itu???

    BalasPadam
  5. jangan la macam tu.
    segan aku~

    BalasPadam
  6. itulah kehidupan...rupa-rupanya ada lagi yang susah dari kita tanpa kita menyedarinya...so bersyukurlah anda kenapa Allah memberi sedemikian kepada kita....

    BalasPadam
  7. itulah kehidupan...rupa-rupanya ada lagi yang susah dari kita tanpa kita menyedarinya...so bersyukurlah anda kenapa Allah memberi sedemikian kepada kita....

    BalasPadam
  8. cuba ko kira bpe puluh kali ko dah update dlm tempoh 24 jam ni.

    BalasPadam
  9. aku aku! hahahah aku nk perasan jugak :p

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com