Ahad, 4 April 2010

Sakittttttttttttttttttttttttttttttttttttt.........

Bukannya Sakit Hati Tetapi Sakit Perutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.......

Haih, letih betul pergi toilet. Ada petua yang boleh hilangkan Sakit Perut? Mari kongsi dengan gua.

14 ulasan:

  1. minum teh pekat..
    kalau sembelit la...

    BalasPadam
  2. makan r pil chi kit yang kotak ada gambar helang tu.

    BalasPadam
  3. makan cili banyak2...peh..sedap2

    BalasPadam
  4. mkn pisang... dan air masak manyak2..

    BalasPadam
  5. takpe2...
    biar kasi buang sume2

    BalasPadam
  6. apa kat cuba bertungku mcm org mengandung..berani tk try???hehe

    BalasPadam
  7. ha! ko minum susu! ni petua nenek aku la... jd jgk sbb nenek aku kata sakit perut sbb dalam perut luka klu minum susu dia mcm balut balik luka tu... serius bkn melawak ni bro...

    BalasPadam
  8. hee
    sakit jgk
    tp senggugot la
    ngu~!!

    BalasPadam
  9. kalau sakit cepat2 jumpa doktor..jgn biar2kan..zaman skrg mcm2 penyakit yg tk disangka2..sakit sejam dua boleh baawak maut gitu...

    BalasPadam
  10. mnum teh jeee....
    ko sembelit ke ap?

    BalasPadam
  11. kunyah daun jambu batu...
    takpun pakai towel dan lari laju² ke toilet..kekekeh

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.