Ahad, 25 April 2010

Tidakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!Gambar Shah Rukh Khan Sudah Hilanggggggggggggggg!!!!

Sob Sob Sob T_T.........Sedih siyot pic AKU Shah Rukh Khan dah hilang daripada blog nih. Untuk pengetahuan am korang semua dari permulaan aku blog setahun yang sudah dulu aku asyik pakai layout yang sama jer cuma aku tukar warna layout jer.

Tapi sebab ramai sangat kasi cadangan serta paksa aku suruh tukar dan sememangnya aku nak tukar pun...Hahahaha...Dah lama dah nak tukar tapi tak berapa reti lah...Lagipun busy sikit...Dah tadi semangat aku membuak - buak sangat nak tukar...Aku paksa orang suruh ajar aku..Hahaha...Thanks pada Fq Afiq yang sudi membantu saya yang buta IT nih serta juga terima kasih kepada Ah Fatt yang belum sempat menolong tetapi mempunyai niat murni untuk membantu aku.

Walaupun pic AKU Shah Rukh Khan sudah hilang namun aku tetap akan meminati DIRI SENDIRI lakonan beliau dan filem - filem beliau. So, aku nak tanya apa pandangan korang tentang wajah baru blog nih? Misi aku nak menjadikan blog ini ceria sebab aku rasa lagu dia pun macam ceria - ceria jiwang jer. Korang rasa misi aku tercapai ker tak?

P/S : Sila Beri Pandangan Ada. Lepas Baca Drop Komen Yer Sebab Aku Nak Tahu Blog Aku Nih Okay Ker Tak Lepas Letak Layout Baru Nih. Thanks Semua.

P/S : Ramai Komen Kata Macam Perempuan...Ramai Komen Sebab Comel...Aku Pilih Sebab Kartun Diatas Tu Kiut...Hahaha

46 ulasan:

  1. okay la tu.
    ahha.
    menarik sikit.
    ada warna warna.
    ;)

    BalasPadam
  2. kesiannya.. hilang pulak ye.. teman pun minat s.r.k jugak.. hehehe.. tapi tak minat tengok cerita hindustan.. nanti nangis.. hehehe

    BalasPadam
  3. nmpk lmbut blog ni..slembut sutera..hahaha..

    BalasPadam
  4. blog ni nampak ceria sikit..
    aku suka tengok gambar cartoon kat atas tu..

    BalasPadam
  5. ok kot tp warna dia mcm kureng ckit ar hehe pendapat aku je

    BalasPadam
  6. ingatkan salah masuk blog. rupanya dah tuka layout. hmm...not bad la. hehe =)

    BalasPadam
  7. well..not bad lah...it's okay lah...

    BalasPadam
  8. cam pompuan...carikla yg otai sket...hihik

    BalasPadam
  9. aku tgk x hilang pun ade je kat ko punye profil.lalalallalal ^___*

    BalasPadam
  10. ada jer pakcik shah rukh tu! >>> nun kat seblah ni ha. siap ngan atok padayappa lagi! zasss!

    BalasPadam
  11. nice! lebih memupuk keharmonian jiwang kamu...eh, salah...jiwa.

    tp siyes, mata dh bersinar2 msuk sini td :)

    sarukan tu tak ilang pon...turun pgkt ckt je...hehe

    BalasPadam
  12. hans, layout ni comel! sesuai ke?

    BalasPadam
  13. haha, dh bertukar wajah
    nice try
    ak msh lagi dlm gua, gelap gempita

    BalasPadam
  14. wohooo..aku ingat aku silap masuk blog tadi..hehehe..

    ala..gmbr shah rukh khan hang tu boleh tempek kat sidebar..heehee

    BalasPadam
  15. mase mule2 masok blog ko jep...aku terpinga2...btol ke ni blog hans???igtkn td da tesilap blog...hahaha...

    BalasPadam
  16. wah! baru segar mate memandang!!!!

    BalasPadam
  17. wah! baru segar mate memandang!!!!

    BalasPadam
  18. Comel macam ko.. Jangan risau, kalau rindu Shah Rukh Khan, aku kan ade.. Hahahaha.. ;p

    - Yang Benar, Kajol -

    BalasPadam
  19. bro.. ape ni?? tak SRK la lepas ni...
    cute dah blog ko ni..haha

    BalasPadam
  20. eh!
    blog siapakah ini?
    :p

    Aku tak expect kau pkai layout mcm ni...nice n berjiwa ceria berbunga2 .

    BalasPadam
  21. haha aduh dah tak klasik jadi nya

    BalasPadam
  22. hahaha
    klau suka pe salahnya
    ramai jek org laki yg pakai layout canggini
    yg pntg hati berkenan

    BalasPadam
  23. hahaha bonget tul ko ni!
    asyk shah rukh khan je..
    baik letak pic aku..haha

    BalasPadam
  24. wah wah wah..lembut nyer layout blog ni...hahah

    BalasPadam
  25. haaaann... memula masuk tadik 2-3 kali tgk url.. betul ka blog hans yg ku klik kat side bar blog mimie tadik.. rerupa betull..
    eemmm komen pasal blog han nie ekhh.. emmmmm cumel sikit ada warna....
    hijau lembut tak sakit mata memandang...
    tp mcm bukan blog lelaki..
    tapa apa kau kesah kan.. sebabnya kau dah minat gambar katun cumel kat atas tuh.. mie pun cam rasa cumel je katun ber2 tuh.. hehehehehe

    BalasPadam
  26. hurm...
    lagi suka header sebelum ni!!!
    sebab, kalau org tanya blog hans yg mana..
    jawab : ala, blog yang shah rukh khan!!
    ada nilai estetika tersendiri!!
    ini sekadar pendapat ye hans!!!

    BalasPadam
  27. wah.. layout baru skang... nice.. =P

    BalasPadam
  28. haha..minat shah rukh khan ke?
    hm..xsuke layout baru..sbb xsuke kaler biru~hihi..
    nyway, nampak ceria sket blog ni:)

    BalasPadam
  29. memula masuk
    ingt masuk blog girl
    hihi
    ok la
    not bad bah

    BalasPadam
  30. haha
    tapi kamu tetap kacak dr shah rukh khan tu
    :D

    BalasPadam
  31. eeerrrm.... terangnye... :(

    but nice...

    really..really nice...

    BalasPadam
  32. jom tengok kuch kuch hota hai sesama.. kita bedua jer.. jom jom

    BalasPadam
  33. alahai.. cmne bleh ilang.. da rs gmba srk tu cam identiti blog ni je.. huhu.. xpe2.. yg br ni ok jgk.. soft n menenangkn jiwa tgk...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com