Isnin, 31 Mei 2010

Boleh Tak Update Satu Entry Setiap Setengah Jam?

Aku baru balik dari kampung. Best juga jumpa mak lang dengan sepupu serta anak - anak buah.

Membaca novel Chef berlatarkan suasana kampung sangat indah.

Ayam kampung berkejar - kejar mengejar makanan.

Bila bertelur riuh sekampung.

Novel Chef sudah habis dibaca.

Macam mana yer? Selalu korang akan baca blogger tulis pasal tak ada idea nak update blog.

Tapi, idea aku sangat banyak.

Aku tak tahu nak cerita yang mana satu dulu.

Pasal konvo aku belum cerita lagi.

Siri Antara Dia, Kau Dan Aku belum sambung lagi.

Lepas tu ada budak kelas sekolah lama add aku dekat FB. Jumpa gambar lama lagi. Hahaha.

Banyak benda nak update sebenarnya.

Setengah jam satu entry okay tak?

Kalau sejam dah dua entry.

Kalau 24 jam dah 48 entry.

1 hari 48 entry. Macam best jer bunyi.

Hahahaha.

P/S : Nak Cerita Apa Dulu Yer? Aku Dah Pening Sebab Banyak Sangat Idea Datang.

16 ulasan:

  1. jangan la banyak sangat entry Hans,
    tak larat nak baca hehe..

    BalasPadam
  2. kesianla dekat kami weyh
    hahahaha

    BalasPadam
  3. tu la.
    berpada-pada.
    ;)
    nanti tak sempat nak tengok satu satu.

    BalasPadam
  4. jgn laa byk byk weh.
    tak tercatch up aku!
    aku dah laa jarang nak on9 skarang neh
    ko tak simpati ke ngan nasib aku yg cuti dah abes neh???

    BalasPadam
  5. jgn laa byk byk weh.
    tak tercatch up aku!
    aku dah laa jarang nak on9 skarang neh
    ko tak simpati ke ngan nasib aku yg cuti dah abes neh???

    BalasPadam
  6. ape kate ko cite psl member lama ko add kt Fb. jumpa gamabr lama tu..sebab tu mesti kenangan kelakarkan... :) happykan readers dulu oke.

    BalasPadam
  7. hahaa.... daku xrela, takut merapu xtentu pasal...hehehe

    BalasPadam
  8. cerita bila kau nak kawen tak ade ke? penat weyh nak baca entri kalau banyak sgt.

    BalasPadam
  9. Boleh,tapi mesti tak lebih drpd 15 patah perkataan lah.hahaha

    BalasPadam
  10. 48??? tak terkejar den nanti heheee sambung adkda dulu :)

    BalasPadam
  11. nanti aku rasa 2 tahun pulak xsinggah blog kau.. klu 48 entri sehari... hahah..

    BalasPadam
  12. Ok je... mesti traffic kau melambak masuk... hehehhe

    BalasPadam
  13. OMG.. 1 jam 1 entry.. ni pun dah banyak dah enrty yg tertinggal.. nak kena bace balik.. wadehhhh...

    BalasPadam
  14. lepas tu aku pun kena ikut rentak ank lah? 2 komen 1 jam. 24 jam? 48 komen!

    BalasPadam
  15. Jangan update terlalu banyak entry,1 entry sehari pon dh ok.Beri ruang kepada entry anda untuk menyinar.Kalau sehari 10 entry so tak de hrpn le salah satu dripadanye nak myinar....


    hrap maklum..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com