Sabtu, 22 Mei 2010

Esok Mungkin Tiada Sebarang Update So Komenlah Puas - Puas Dekat Entry Nih Yer

Malam nih aku akan bertolak ke Shah Alam dengan bas sebab esok nak kena pergi ambik jubah konvo dengan pas masuk untuk mak ayah aku. Jadi, malam esok rasanya memang tak akan update langsung blog. Kalau tidak...bak kata Bro Tom Jerry ,"Laptop tu melekat dekat badan ko ker?". Hahaha.

Aku cadang sampai pagi esok dan ambik jubah waktu petang. Lepas tu malas nak pergi raptai dan aku ingat nak balik ke Kedah hari tu juga. So, aku memang tak bawa laptop datang pun. Sehelai sepinggang jer buat kali pertama. Hahaha. Jadi, aku harap kalian semua mendoakan aku agar masih ada tiket untuk pulang ke Kedah pada esok/Ahad nih.

Keluarga aku kalau tidak suruh jer aku tunggu dekat rumah sewa tapi akulah yang malas. Hahaha. Trauma denggi kut. Tapi ingat memang nak singgah kejap. Nak ambil baju sikit dan 6 buah novel yang aku beli dekat MPH. 1 novel aku dah habis baca iaiti Diari Mat Despatch. Ada lagi 5 novel lagi aku nak habiskan.

Apa - apapun kepada pembaca Siri Antara Dia, Kau Dan Aku...insyaallah kalau sempat aku update episod seterusnya petang nih tapi kalau tak sempat kalian semua khatamlah balik dari episod 1 sampai yang latest dekat bawah nih yer.

Baiklah! Ada banyak kerja pula nak buat hari nih. 

Assalammualaikum.

P/S : Ada Kenduri Sebelah Rumah. Nak Kena Baca Yassin. Lepas Tu Nak Pergi Print Borang Jubah Konvo.

P/S : Alhamdulillah. Dapat Buffered Earning Yang Baru. Eh, Komenlah Entry Nih Weih. Asal Semua Diam Jer. Hahaha.

10 ulasan:

  1. laa...orang kedah ka..hehe..
    emm wow dah nak konvo..congrats2!

    BalasPadam
  2. tahniah ek...tringat zaman2 konvo 2004 bestnyaaaa

    BalasPadam
  3. aku doakan semoga selamat pergi dan selamat sampai....

    BalasPadam
  4. amik jubah je ke? suruh dorg post x bley ka?

    BalasPadam
  5. Tahniah...kedah dekat mana??hee

    BalasPadam
  6. sy

    nak

    komen

    banyak...


    banyak........




    mari komen banyak2.....


    sampai komen2 dah jd banyak...



    bila komen dh banyak...




    komen lg sampai banyak............









    hahahaha


    tahniah!!! jeles nye dh grade!!!=)

    BalasPadam
  7. baca nove utk meluaskan penulisan...
    bagus..
    =)

    BalasPadam
  8. yeah..aku pon akan ke s.alam selasa ni..kakak aku konvo..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com