Ahad, 16 Mei 2010

Nak Tanya Pendapat Anda Tentang Siri - Antara Dia, Kau Dan Aku

Siri drama Antara Dia, Kau Dan Aku ini sudah pun menjangkau 6 episod. Berbagai komen diterima. Ada yang suka. Ada yang tidak. Ada yang puji. Ada yang menghina. Lumrah alamlah semua tu. Tak semua orang akan meminati karya kita bukan.

Cuma aku bersyukur kerana secara zahirnya aku rasa aku cuma syok sendiri sahaja sebab memang azam aku cuti semester nih nak cuba buat skrip drama dan aku pilih tema Cinta Kanak - Kanak sebagai pembuka jalan untuk aku cuba memperlihatkan minat aku melalui penulisan. Aku bersyukur sangat - sangat kerana tanpa disangka sudah ada pembaca setia walaupun siri ini baru mencecah episod ke-6.

Alhamdulillah atas sokongan itu. Dan yang bestnya tadi budak sekolah lama aku add aku dekat facebook. Kemudian, lepas aku approve aku tulislah macam nih,"Dah berkurun hang buat FB baru nak add aku?" Dia terkejut aku rasa dan kemudian dia membalas,"La...blog Shah Rukh Hans tu blog hang ka?" Tergelak - gelak aku dan memang aku tak sangka dia baca blog. Aku siap kata lagi,"Biaq betoi muka hang nih baca blog aku. Betoi ka nih hang? Aku macam tak percaya jer." Hahahaha.

Apa - apapun aku cuma mahu tanya pendapat dan pandangan korang patutkah siri ini diteruskan atau tidak? Cuma nak tahu. Aku dah memang syok sendiri buat siri nih so kalau ada orang yang suka kiranya tak sia - sialah aku syok sendiri kan? Hahaha. So,berilah komen anda sepatah dua(harap biarlah patah perkataan tu lebih).

P/S : Aku Menanti Komen Anda. Aku Nak Tengok Ziana Zain Dalam Mentor Malam Nih. Yehaaa..

15 ulasan:

  1. sy nak cabar cik hans..
    cuba try buat skrip elok2..
    pastu anta kat rashid sibir..
    =P

    semoga berjaya!!

    BalasPadam
  2. teruskan je hans.. ok apa.. mengasah bakat dikala cuti semester.... as for me cuti semester nie kemas kemas n kemas umah.. hahahahahahaa n baca novel yg suka suki beli bnyak bnyak tp tak sempat nak baca.. :D

    terus kn okeh

    BalasPadam
  3. bro... best bro! sejak ko singgah blog aku kata ada cter cter nih.aku selalu baca.dulu aku tak perasan. sekarang..aku baca semua. teruskan2.. jangan mengalah..anda boleh maju.... baik punya!!

    BalasPadam
  4. salam

    truskan hans..

    sye sentiasa menyokong awkk

    BalasPadam
  5. bagi sya cite nie ok. so plez3x!!! teroskan ye? :)

    BalasPadam
  6. haha...
    emmmmmmmmmmmmmmmm~
    ok!

    BalasPadam
  7. boleh pergi jauh hans :)kasi kemas sikit boleh jalan dah tu

    BalasPadam
  8. sory weh lambat komen, bz skit. hehe
    ok la tu, baca skrip macam situasi betul lak..haha. keep it up! :)

    BalasPadam
  9. nk wat skrip....cm bagus jer tjok dy.tp lau ley.cri la tjok ug gmpak cket.cinta kanak kanak,ag den cm x ssuai la..just pandangan jer la...

    BalasPadam
  10. aku seronok je baca series cinta kanak-kanak..xberat and sempoi..so, make sure ko teruskan ya..

    BalasPadam
  11. teruskan.. aku dah jadi peminat tegar siri kau ni.. lantak pi kata org.. bkn semua org leh kite puaskan hati..

    BalasPadam
  12. teruskan..
    sy sedia dlm pembacaan..

    BalasPadam
  13. kih3, suke3~
    tapi lawak r citer ni..
    hahahahahaaaaa

    BalasPadam
  14. hhaha..asal x ltak nma aku wei..kwn skolah ang yg ang mksudkn 2.haha..smbng a wei cita 2..gla ang x smbng.mcm mna aku nk tau pnghujungnya.haha

    BalasPadam
  15. truskan je bro..
    aku sbnrnya follow up ko nye cite ni..
    tp x best if baca klu asyik bersambung2..
    aku nk tnggu sampai abes episod..
    baru best..
    hahaha..
    =P

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com