Rabu, 12 Mei 2010

Piala Thomas!!!!Mampu Ker Malaysia Ker Final???

Aku rasa beregu pertama negara Tan Bon Heong dgn Koo Kiet boleh menang....

Jika menang menjadi 2-0...

Namun, jika 3 lagi wakil negara bermain seperti menentang Jepun semalam....

Sudah boleh ucapkan Bye Bye dekat Stadium Bukit Jalil.....

Hopefully menang malam nih....

Dan jika ditakdirkan kalah pun biarlah kalah bermaruah....

Insyaallah boleh menang...

Amin!

P/S : Kalau Keputusan Menjadi 2-2....Jangan Letakkan Harapan Pada Hafiz Hashim...Sebab Anda Akan Kecewa Seperti Semalam....Hahaha.

7 ulasan:

  1. mampu!!!!!
    hukhuk..
    btoi2..
    td pn ak dh imagine mse tgk msia lawan denmark...
    kalo 2-2...
    harpan musnah!

    BalasPadam
  2. tu la pasalnya..baik bagi hafiz yusof

    BalasPadam
  3. pe result weh?
    aku x tgok?
    ada hal ....

    BalasPadam
  4. but now dia dah menang dengan bergayanya

    BalasPadam
  5. Malaysia menang wehhh!!
    Alhamdulillah~~~
    penat aku tunggu.
    penat aku jerit2, even depan tv je.
    haha~

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.