Sabtu, 22 Mei 2010

Sekarang Mesti Gua Dalam Bas Transnasional

Adoi! Mesti gua rindu sama ini blog.

Gua pun tak sempat nak update episod 15 siri Antara Dia, Kau Dan Aku.

Maaf pada pembaca - pembaca siri ADKDA yer.

Haih, rasa malas betul nak gerak pergi Shah Alam. Hahaha.

Okaylah! Esok blog nih akan sunyi. Kalau ada entry yang keluar pun itu semua dah di set auto publish tu.

Baiklah, doakan keselamatan gua dan doakan segala urusan gua esok di permudahkan yer. Amin.

Bye!

11 ulasan:

  1. semoga selamat tiba ke destinasi

    BalasPadam
  2. blik kang bwk buah tgn untuk gua

    BalasPadam
  3. smoga sentiasa dalam lindungan allah :)

    BalasPadam
  4. woi...jgn lame sgt..rindu nanti~~~

    BalasPadam
  5. iqbal : alhamdulillah dah selamat dah

    hizami : disini ku menanti..disana ku menunggu(ko nyanyi lagu nih tau..haha)

    naz : thanks bro naz

    aminah : buah tangan?mana ada apapun nak beli dkt sini..aiyak

    hanie : insyaallah..thanks

    syafiq : ko rindu aku?wah,dah pelik nih...hahaha

    mario : thanks bro mario

    faiq : ada lah..kalau tak macam mana entry nih dipublish waktu aku dalam bas...haha

    meo : wokay bro

    fndrocka : hasta la vista miamor..wakakaka

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.