Isnin, 24 Mei 2010

Traffic Hanspunyablog Minggu Nih Ialah....


Alhamdulillah! Traffic minggu nih sangat - sangat membuatkan aku gembira. Paling tidak aku tahu ada juga orang sudi baca blog picisan aku nih. Alhamdulillah.

3 entry yang banyak menyumbang traffic ialah entry Kembar Monalisa, Siapa Pakwe Baru Lisa Surihani dan Siri Drama Antara Dia, Kau Dan Aku. Entry berat seperti Pengemis dan Lesen Judi Bola Sepak juga mencatatkan traffic yang bagus. Alhamdulillah.

Apa pun, teruskan menyokong 

www.hanspunyablog.blogspot.com

Saya selaku tuan punya blog ini dengan rasa rendah diri mengucapkan sangat - sangat terima kasih kepada pembaca blog, pengomen blog, followers blog dan silent reader pada blog ini. 

P/S : Serupa Menang Anugerah Bintang Popular 2010 Pula Dah. Hahahaha.

41 ulasan:

  1. Wah..cayalah..mesti duit Nuff pon masyukkkk.. :)

    BalasPadam
  2. tahniah lah hans..

    nanti dapat duit nuff jgn lupa kongsi k!!

    BalasPadam
  3. edda : rezeki

    lily : mana ada banyaknya..biasa2 jer

    cik paro : waktu cashout duit nuff tu..ingatlah jasa korang semua click...ingat jasa jer lah..haha

    BalasPadam
  4. dasyat juga..kene ada domain da ni..

    New Entry Pawaka19 Dot Com
    "Pemulihan Dara,apabila sudah ditebuk tupai? "

    BalasPadam
  5. wow! hebatlah! bagus2 :) macam manalah nak tau tajuk2 entry yang boleh memikat hati ramai ni..

    Entry terkini Buat linkwithin dengan thumbnails

    BalasPadam
  6. Tahniah!

    trafik minggu lepas merundum sbb x update

    BalasPadam
  7. pawaka : domain kena pakai duit kan?mana aku ada duit..lagipun tak reti la weih domain2 nih

    fasha : manalah banyak sangat tapi syukur lah

    nurul : tgok dkt traffic...kalau traffic hari tu banyak..tgok plak entry apa pada hari tu..so dapat lah tahu ramai ker tak..senang citer tgok komen untuk entry tu brapa banyak

    si tedi : macam waktu aku demam denggi tu.,.tak update...tapi nasib still 100 lebih hari2...alhamdulillah

    BalasPadam
  8. lu orang buat ape dengan traffic 2 ni

    BalasPadam
  9. lassie : thanks

    nabil : haha..mantap la sangat..biasa2 jer lah

    mr feckry : buat cuci mata...

    BalasPadam
  10. hahahalamak, banyaknya trafik ko hans...jeles2.

    BalasPadam
  11. Gaune weh nak bagi ramai orang masuk ni?..kome dah pedih bijik mata mikir..apa pun Tahniah kepada Hans..nanti sampai kena belanja makan makan lah..

    BalasPadam
  12. congrats yer hans..dan teruskan berblog ;)

    BalasPadam
  13. cayalah....ak susah nk dapat seratos...sehari..huhu

    BalasPadam
  14. saya pye pengunjung xkurg ramai...tapi yg unique tue skit...adess...mst berat nk klik ads...

    BalasPadam
  15. makcik kaya!
    jom pi mkn piza
    - yott

    BalasPadam
  16. Tahniah Hans. Usaha lagi utk jd terbaik. :)

    BalasPadam
  17. wah gilak lu punya trapik..masyuk bak ang

    BalasPadam
  18. wah tahniah..lepas ni ble wat giveaway..bagi kat akak hadiah..hahaha..lawak je...cepat sket up kisah aku kau n dia..apa jadi kat baiyah..(ntah kenapa suka sangat watak baiyah)

    BalasPadam
  19. congrates!!!

    Hans, sis cdgkan Hans link tajuk tu dengan entry, supaya siapa nak baca senang direct ke situ

    BalasPadam
  20. walaweeehhh ramai gilleeee!

    BalasPadam
  21. tahniah bro...teroskan usaha!!

    BalasPadam
  22. congrate....blog neyh mmg best ar

    BalasPadam
  23. time kasih hans..torres kemsalam.haha

    BalasPadam
  24. dun worry bebeyh.i'm ur die hard fan, wahai sarok hans ku...ngeh2.=D

    BalasPadam
  25. tahniah beb..semoga cemerlang selalu

    BalasPadam
  26. tahniah hans untuk trafik yg mantap... letak la butang like facebook. boleh naikkan trafik blog..

    BalasPadam
  27. aku pon tak banyak centu weh ;) keepitap

    BalasPadam
  28. sama-sama hans!

    kali ni aku perasan macam aku sorang baca blog kau!

    agagagaga

    BalasPadam
  29. BLOG KO MMG BEST...KO MMG BERHAK REWARD DIRI KO SENDIRI...TAHNIAH....

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com