Selasa, 22 Jun 2010

If Spain Kalah Lagi Pagi Nih......

Aku buang lagu Shakira - Waka Waka dekat blog aku nih. Hahahaha.

Harap - harap pagi nanti Spain menang besar! Tolong jangan menghampakan aku!

Hahaha!!

P/S : Team Underdog Juga Yang Gempak!

8 ulasan:

  1. spain??
    ape tuh??
    hahhaa...
    wa dgr bunyi2 samba jek..
    ahahaha

    BalasPadam
  2. portugal leh menang besar, takkan spain takleh kot..kamonla weh hahaha~~

    BalasPadam
  3. hahahaha...
    Honduras je pon...

    BalasPadam
  4. ape kne mengena lgu shakira ngan spain kalah...?
    mcm2 r ko ni bro....
    haahhaaaaa

    BalasPadam
  5. hahahaha.. nak gelak dulu
    spain lawan honduras, jangan kalah tau
    buat malu kaum je

    aku pun berdebar menanti keputusannya

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.