Sabtu, 19 Jun 2010

Update Ringkas! Episod Baru ADKDA! Pasal Cerita Kapal!

Owh, pemberitahuan sekejap! Siri Antara Dia, Kau Dan Aku episod 36 akan menemui korang semua pada pukul 11.30 malam nih. Sebelum tu nak minta maaf sebab lama tak update siri ADKDA tu sebab saja nak rehat - rehat. Kesian pada korang yang ada bertanya bila nak updatelah, dah berhenti ker buat siri tu dan sebagainya. Insyaallah aku akan sentiasa teruskan sebab aku tak suka buat kerja separuh jalan. Doa - doakan sempat aku habiskan siri tu.

Semestinya siri tu masih panjang. Lagipun, siri tu boleh diklasifikasikan sebagai novel online peringkat amatur. Hahaha. Jadi, sah - sah lah panjang. Sedangkan episod Gerak Khas pun dah bertahun - tahun apatah lagi siri ADKDA yang baru berusia berapa hari jer tu. Kuikuikui.

Berkenaan cerita kapal di bawah nih pulak. Ini bukan cerita bersiri. Wah, tak larat aku nak buat 2 cerita siri sekali gus. Hahaha. Tapi cerita kapal tu sengaja aku buat berepisod. Dan cerita tu pelik sikit. Bila korang baca sampai habis nanti semua episod dia baru korang akan faham. Hahaha.

Okaylah! Nak bagitahu tu jer pun! Okay! Selamat membaca! Bye bye!


P/S : Setiap Episod Pasti Ada Pertanyaan! Itu Gaya Aku! Hehehe!

3 ulasan:

  1. salam,

    hurm..akhirnya..msa tue aku dah tido..

    eh! itula..sapa suruh banyak idea..meh kasi aku sikit..aku dah kering idea nie..ehehe....

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com