Jumaat, 30 Julai 2010

Anda Dah Bolehnya Like Entry Saya Sekarangnya! Yehaaaaaaaaaaaaaaaa!

Terima kasih tak terhingganya kepada Orang Kampung Temannya yang tolong ajarnya teman macam mana nak letaknya benda LIKE tu dekat bawah entry nya. Sebelum nih temannya cuba juga membuatnya tapi tak pernahnya menjadi! Kali nih alhamdulillah berjaya juga teman buatnya! Jadinya, kalau dah sukanya click lah LIKEnya sebab teman dah letaknya dibawah entrynya!

Kenapalah teman suka bebenornya letak perkataan NYA sekarang nih yer? Hahahah! Sebenarnya, ini adalah habit buat masa sekarangnya. Nanti dah bosan - bosannya tuko lah gamaknya! Hohoho! Temannya tengah sakit perutnya ketawa dari balik makan tadinya hinggalah sekarangnya! Ini semuanya sebab facebook punya hal nya!

 Dekat rumah sewa teman nih hah! Kalau nak keluar rumahnya sebab nak pergi kuliahnya memang kena sign out facebooknya! Nak pergi bilik airnya nak mandi pun disunatkan untuk sign out akaun facebooknya! Jika tidak memang malanglah nasibnya sebab mesti ada si hackers yang berniat 'baiknya'! Hahaha! Dalam rumah nih hah ada 7 orang semuanya! Seorang itu masih dalam rekod bersih laginya! Tak pernah hack atau di hack oleh yang lain - lainnya. Ada juga 2-3 orang yang rasa - rasanya tak pernah hack tapi  mereka selalu menjadi mangsa si hackers dalam rumahnya. Hahaha! Antara tukang yang suka hack facebook yang lainnya ada 3 orang sajanya!


Sorang tu botak rambutnya!



Sorang tu kerinting rambutnya!



Sorang lagi tu kacak orangnya!


Tak lain tak bukan teman nih hah! Hahahaha! Tadi lepas balik dari makan malamnya tiba - tiba budak rumah temannya yang sorang tu menjerit meroyannya berkata :-

"*&&^&%!! SIAPA HACK FB AKU? MEMANG AKU SUMPAH SAPE YANG HACK FB AKU NI!!!!!! BUKAN AKU YG TULIS "SAYA ENSEM TAK?" TU...... AKU SUMPAH DIE KENCING N BERAK CIRIT TAK BERHENTI SELAME SEMINGGU!!!!!!!!!!!! ARGHHHHHHH!!!!!!!!!!! SUMPAH KO!!!!!!!!!!!"

Hahahahaha! Marah bebenor gamaknya member temannya tu! Alahai! Nasib bukan teman yang buatnya! Kalau tidak mau kurus jari - jemari teman nih hah hari - hari asyik memberusnya toto disebabkan kencing sepanjang masanya. Hohohoho! Sekarang hal ini masih dalam siasatan lagi dan suspek - suspeknya masih belum dapatnya dikenal pastikan lagi! Hohoho! 

Walaubagaimanapun, teman rasanya ini semua pasti kerja si botaknya sebab sebelum nih memang ada beberapa percubaannya tapi terkantoi! Apa - apapun, tidak sabarlah temannya mahu tahu siapa punya angkaranya! Teman nak layan lagu Lady Gaganya lah kejap! Pelik bebenor video clip si pompuannya! Layan ajalah nya yer!


P/S : Si Hackers Pun Di Hack Juga Oleh Si Hackers Yang Lainnya! Haha!

12 ulasan:

  1. hahahahaha..scary! sbb kawan aku penah kena..mmg malu giler..haha
    Latest post:Inikah pujian?

    BalasPadam
  2. ish3. nakal giler sape y wat tuh. sian mbe kot.klw diri sendiri kena..bengang siot. ;p

    BalasPadam
  3. suke2..hans..cm ne kamu buat???

    BalasPadam
  4. kwan aku pun bru kena...
    sbjk cm kwn ko..
    sian dye

    BalasPadam
  5. hahaha..macam2 lah...

    setiap kalinya aku baca entrinya ko..aku nak tergelak je nya..adoinya....

    si hacker kena hack dengan si hack yg kena hack kan?

    BalasPadam
  6. hahahaha..syok naa hang
    =)

    BalasPadam
  7. lawak la mike nih pepagi dah buat teman tergelak sensorang ! hohohoho...

    eh sejak bile mike pandei cakap loghat peghok ??

    hurmm..nk komen entri sis tu , kena buat magic sikit yer...klik kat tajuk entri dulu baru keluor kotak komen yg best tuh..haha jgn mara

    eh dah nk expired iklan nnti bagitau ye..tgk le nk smbung ke idok ;)

    BalasPadam
  8. hahahaha..... macam2 hal la..maw meroyan hackers tu

    BalasPadam
  9. aku suke hack ym adek aku!
    huhu~

    BalasPadam
  10. haha... stended ah.. kawan teman kene smalam statusnya berbunyi "Saya Sangat Kacak". awal perkataan semua huruf besar tu

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com