Isnin, 12 Julai 2010

Spain Menanggggggggggggg!!!!!!!!!!! Yehaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Baru balik dari Restoran Khulafah menonton perlawanan akhir piala dunia antara Sepanyol dan Belanda bersama Rempit dan Basang dimana pasukan pilihan aku iaitu Sepanyol menang 1-0. Perlawanan yang betul - betul menarik, mendebarkan dan memberi tekanan mental yang cukup tinggi.

Bertambah menarik apabila majoriti yang menonton lebih memberi sokongan kepada Belanda. Tekak sedikit sakit kerana begitu bersemangat bersorak, bertepuk tangan dan mengetuk meja. Sayang tidak sempat membeli vuvuzela.

Esok kelas pagi dibatalkan tetapi masih ada kelas petang. Ada satu assignment yang patutnya diserahkan esok tapi aku malas nak buatlah. Hahaha! Jadi, mahu tidur sepuas - puasnya sambil tersenyum girang kerana :-

1) Pasukan pilihan dari awal menang akhirnya walaupun pada peringkat kumpulan pasukan aku dikutuk kaw - kaw punya.

2) Tidak perlu menjadi semut hitam untuk bersembunyi sebab Spain tak kalah. Yehaaaaaa!

3) Ada harapan untuk menambah jumlah simpanan ASB aku. Insyaallah!

4) Si Paul sekali lagi mendapat ancaman bunuh dari penyokong Belanda pula. Hahaha!

Tidur dululah! Penat gila nih! Assalammualaikum!

P/S : Tahniah Cassilas! Anda Hero Malam Ini Bagi Aku!

14 ulasan:

  1. yes spain menang...memg mendebarkan..pelawanan ni...tp puas hati...

    BalasPadam
  2. cewah nag mst bangga kan..huhu.ak sokong holland tp x menang lak..haha aku x kesh sngt psl fie hard fans aku kt brazil n germany.=D

    BalasPadam
  3. yes Spain menang

    BalasPadam
  4. walaupun kuciwa bro...

    tapi ambe pasrah permainan lebih kepada spain..cuma kali ni david villa akan tenggelam skit....Alonso pun sama...Xavi pun ambil corner tak sharp..namun sapa sangka kali ni bintang abrcelona si Ineista menonjol..hahaha..ok juga sebab bintang barcelona score..tapi kalau bintang real score..sumpah terus menyumpah...

    tahniah bro vuvuzela for la roja

    BalasPadam
  5. haha fulamak tersenyum lebar lah mamat tu hahahha

    BalasPadam

  6. Hahahhaa...

    Nanti si Paul tue akan dibuat lauk sotong kurita masak lomak gulai cili api dijamah bersama nasi kerabu.

    Bro.. jangan lupe singgah blog aku ekk?!!

    Ader preview pasai movie Transformers III : THE QUANTUM OF 500 ANDROIDS.

    (=



    BalasPadam
  7. kesian si paul..ramal betul pun org marah..ramal salah laagilah org marah kekeke

    BalasPadam
  8. hehehe...
    lapar PAUL goreng tepung...
    :)

    BalasPadam
  9. hahaa..ske la tuh. nnt ak bgtw knp spain menang mlm tuh..lalala

    BalasPadam
  10. hahaa..ske la tuh. nnt ak bgtw knp spain menang mlm tuh..lalala

    BalasPadam
  11. well ramalan si paul tepat skali lagik...damn!!!

    sile wawancara beliau atas ugutan bunug itew,,,sekian

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com