Rabu, 29 September 2010

Bulan Yang Memenatkan! Penuh Tekanan! Bermain Dengan Emosi!

Penat bila benda yang beberapa saat atau jam tetapi aku terpaksa menunggu terlalu lama untuk menyiapkannya.

Tekanan bila bekerja dalam keadaan yang terkejar - kejar dengan masa yang semakin berkurang.

Haih! Baru selesai buat assignment tapi mesti akan ada assignment baru. Dah nak habis semester pun masih dapat assignment baru.

Menyampah betul aku~!

Apa - apapun, esok ada listening dan oral test untuk Mandarin. Aku baru nak mula study sebab baru selesai buat assignment production. Serius letih gila!

Doakan kejayaan aku dan rakan - rakan yer. Amin!

P/S : Tak Sabar Nak Berehat Tanpa Fikir Beban - Beban Seperti Sekarang!

4 ulasan:

  1. laaa ko tak amek subjek tamil ke?

    lusa ade listening dan oral test tamil wor~ wahahahaha

    BalasPadam
  2. aku plak stp mggu ada assgmt.. cmne tu :( mau mati kejang dh otak ni..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com