Ahad, 24 Oktober 2010

Aku Kesedihan! Dirundung Pilu Yang Datang Bertimpa - Timpa!

Kedah kalah!

Kenari jatuh menyembah bumi!

1 jaringan pemusnah!

Sob Sob Sob!

8 ulasan:

  1. takziah....

    takpe2 kelantan menang tolong lawan dgn n9. weheeee :D

    BalasPadam
  2. Teringin juga tengok Kelantan menjadi Juara Piala Malaysia kali ni. Saya dari Johor tak sedih pun.

    BalasPadam
  3. tak pa Kedah..tahun depan pulun lagi!

    BalasPadam
  4. sabar je la.. tahun depan try lagi yer.. hihi ;)

    BalasPadam
  5. haha. sabar2. Tahun depan ada lagi.. ehehe
    Aku x sokong mana2. hak3

    p/s: update takde isi merapu je.. haha

    BalasPadam
  6. kelantan menang ke? wah!!! yahoo!! hahaha

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.