Sabtu, 27 November 2010

Gua Nak Tanya Pasal Dr Rozmey, Rayyan Fantasi, Endhiran, Aarif Lee Dan Bruce Lee

Minggu ini adalah minggu gua sangat fanatik dengan blog. Hahaha! Entah! Dah lama kut gua tak blogwalking dan kalau blogwalking pun dengan blogger - blogger yang gua kenal jer. Semua blogwalking nih berpunca daripada kes Dr Rozmey. Hahaha! Sebab banyak sangat entry - entry yang dibuat oleh blogger - blogger tentang dia dan filem 2 Alam dia maka gua sangat suka baca. Terhibur rasanya hati dan jiwa! Hehehehe!

Jadi, sepanjang minggu gua berblog dekat blog tersayang gua nih tak kiralah entry tu fakta, info, merapu - meraban atau lucu maka gua nak kemukakan beberapa soalan untuk setiap entry bagi menghuraikan kekusutan di kepala gua nih.




Soalan Gua Nak Tanya :-
  1. Kenapa Korang Semua Suka Sangat Puji Kata Rambut Dia Cantik? Tipu Dosa Mehh!




Soalan Yang Gua Nak Tanya :-
  1. Siapa Dah Beli Dan Baca Novel Terbaru Rayyan Fantasi? Ada Buat Review Tak?



 


Soalan Yang Gua Nak Tanya :-
  1. Kenapa tak percaya gua layan filem nih? Filem nih best beb!


 


Soalan Yang Gua Nak Tanya :-
  1. Kenapa korang tanya gua dia Islam ker tak? Gua pun tak pastilah! Hehehe!





Soalan Yang Gua Nak Tanya :-
  1. Kenapa korang cakap korang takut tengok muka perempuan nih? Gua rasa lucu jer!





Soalan Yang Gua Nak Tanya :-
  1.  Kenapa muka gua sama macam muka Bruce Lee dalam gambar nih? Hehe!


Jadi, itu jer lah yang gua nak tanya! Hehehe! Gua sebenarnya nak pergi kenduri nih tengahari nih! Jadi, gua bersiap - siap dulu! Sebelum tu gua nak ucap terima kasih pada yang sudi vote gua untuk kategori Blog Personal Lelaki Pilihan.

Kepada sesiapa yang belum vote dan rasa nak vote blog Hans untuk kategori Blog Personal Lelaki Pilihan nih bolehlah vote di sini --> Blogger Pilihan Malaysia 2010


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

32 ulasan:

  1. banyaknya soalan.. pening aku. hahaha

    BalasPadam
  2. soklan2 sume mencabar.. haha..

    BalasPadam
  3. soalan bdak tadika sgt abg aku nieyh!!!

    BalasPadam
  4. kalo ceq xmo jwb sume soklan tu...
    dikire mcm mane plak?

    BalasPadam
  5. ini bukan kaunter pertanyaan!

    ha ha ha~

    BalasPadam
  6. Gua nak cakap! Gua teringin nak jumpa lu.. Hahahha

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  7. hahaha....hans..muka dr Rozmey ngan hg sama la..hahaha

    BalasPadam
  8. Kenapa muka gua sama macam muka Bruce Lee dalam gambar nih? Hehe!?????????


    LOL

    BalasPadam
  9. soalan yang tak mampu di jawab...aku kalau bruce willis tahu aa..huhuhu

    BalasPadam
  10. bro..ko sependapat dengan aku..aku pon rasa muka perempuan tuh comel je..aku paling suka eyeliner yang di lukis kat bulu kening dia tuh..sungguh prefect..oh....

    BalasPadam
  11. kirim salam dekat gadis2 yg ada kat kenduri tu ye..hehe

    BalasPadam
  12. rambut dr rozmey memang lawa la! haha

    BalasPadam
  13. tapi soalan kenapa muka hang sama dgn muka bruce lee tu nampak cam x normal la...hehe,kidding...

    BalasPadam
  14. npe cam ramai org xske kt DDR ek.??


    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

    ****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

    BalasPadam
  15. soalan banyak.. tak sempat nak jawab.. hahaha..

    BalasPadam
  16. wahai hans,
    rayyan fantasi baru nak rasmi 4 dec ni kat alamanda
    pi la haha
    ada jual kat kedai bila pun aku taktau

    tu je yang aku boleh jawab
    haha

    BalasPadam
  17. errr...sis bace je lah,xyah jawab...hehehehe...;p

    BalasPadam
  18. jap nak study dulu. ade soalan lain lagi tak ? hahaha

    BalasPadam
  19. byk sgt soklan,mai ak tolong jawab memandangkan xde org tolong jawab

    1)rambut dia macam abu bakar helah, tp kalah tipis la sbb abu bakar helah lebih wow

    2)tak minat baca novel, beli lagi la.nk buat review camne

    3)gua percaya, lu memang minat crita tamil,haha

    4)aku pun nk tnya benda yg sama..islam ke tak? nama arief mcm org islam,herm..tolong jawab hans

    5)takut la derr, gambor ni mcm org utan je ak tgk

    6)soalan last ak tak nampak kat mana soalan dia,wakaka

    BalasPadam
  20. hii
    cempaka datang
    add cempaka juga yaa

    BalasPadam
  21. aku jawab yg Rayyan fantasi tu.. yg aku tau novel tu start dijual pada 6 disember ni.. so, rasanya xde lg yg baca..

    BalasPadam
  22. gudlak...aku pegi vote kau skrg..

    BalasPadam
  23. sekali gua nak tanya..
    mana aku SRK
    tadi ada dalam drama ria..haha

    BalasPadam
  24. gua pun xthu nk jawab mcm mne? hehe

    BalasPadam
  25. aarif rahman?hensemnya, macam muka artis korea, taecyon

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com