Isnin, 6 Disember 2010

Cek Nuffnang Dah Sampai! Yehaaaaa!

1st time dapat cek nuffnang sebab 1st time juga cashout. Cepat pula sampai sebab mengikut perkiraan aku patutnya tak sampai 2 bulan lagi aku cashout duit nuffnang. Macam biasalah sebab camera tak ada jadi tak dapatlah nak letak gambar cek tu dekat blog nih tapi samalah macam cek yang orang lain dapat pun.

Cek Sapa Entah Aku Rembat Dekat Google 
Tapi Macam Nih Lah Bentuknya! Hohoho!


Mula - mula aku ingat sampul surat apa tapi rupa - rupanya cek nuffnang. Hohoho! Memang syukur sangat - sangat sebab dapat jugalah merasa duit nuffnang nih kan. Aku yang boleh cash out nih pun sebab hasil daripada buffered earning okay sikit lah. Itu pun lepas nak dekat setahun baru boleh cash out. Blogger lain tiap - tiap bulan cash out. Apa - apapun, janji dapat tengok sendiri lah cek nuffnang tu. Hohoho!

Mula - mula aku bercadang nak buat duit tu pergi Sarawak bulan 5 tahun depan sempena cuti semester tapi sebab tiket mahal jadi terus lupakan hasrat tu. Dan duit tu dah bagitahu mak aku dah nak simpan dalam ASB. Simpan sikit - sikit lama - lama jadi bukit! Hohoho!

Lagi satu aku dapat surat pos laju pula. Sebab semalam aku pergi kenduri jadi diaorang suruh aku pergi pejabat bos ambil barang tu. Haih! Lepas nih nak gerak pergi pejabat pos pula. Apalah barang tu agaknya yer? Minta - minta lah mesin basuh ker! Dapur gas ker! Peti ais ker! Tv Plasma ker! Padahal Pos Laju jer pun. Hehehehe!

 Nih Pun Sebab Aku Rajin Blogwalking Dengan 
Balas Komen Dan Kunjungan Blogger


Okaylah! Aku nak gerak dulu! Apa - apapun, thanks semua yang sudilah melawat, baca, komen, follow dan click iklan nuffnang dekat H.P.B Blog nih yer! Terima kasih sangat - sangat! Jumpa lagi!

Dapat lagi assignment dari Churp Churp. Alhamdulillah! Kepada sesiapa terutama gadis - gadis yang minat kepada penyanyi atau band daripada Korea tu boleh lah jenguk sini -> Digi Youth K-Pop Live

Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

49 ulasan:

  1. salam. wah! bagus ar dah sampai rumah..brapa nilainya bro? haha..belanja ar orang sini gak...

    hurm..ak lak...Be xmo jd ME lak..aduh..prust nie...

    BalasPadam
  2. Congrats! :)

    http://julianaviolet.blogspot.com/2010/12/contest-cerpen-kisah-klasik-kita.html

    BalasPadam
  3. agk gmuklh nnt ye poket 2..haha
    do visit mg blog bro!!
    tq..

    BalasPadam
  4. terbaek la bro..

    ada contest best gila kat page gua...
    mai la..

    aku nk masuk tv-series!!!

    http://magribmenjelma.blogspot.com/2010/12/contest-aku-nak-masuk-tv-series.html

    BalasPadam
  5. waaahhh mesti banyakkkkk...

    tahniah yer.. :D

    BalasPadam
  6. abg hans syg!
    lanje adik umar cepat!!!

    BalasPadam
  7. tahniah! jelous jelous!nak jgak!hee :)

    BalasPadam
  8. berkat jage umah cm2 la..congratz..jgn lupe derma sket kt umah anak2 yatim n masjid..besar pahala 2..

    Latest entri Case of the Stolen Keys to Tron: Legacy by TGV

    BalasPadam
  9. wahhhh excited yaa dapat 1st cek nuffnang... harus beli barang yang dapat bg kenangan tauuuu

    BalasPadam
  10. uishhh..
    masyuk!
    alhamdulilah :)

    BalasPadam
  11. wahh..belanja la..
    er..digi nya churp2 x leh letak kat blog kan..leh ker?

    BalasPadam
  12. wah, masyuknya trafik kau Hansss! mesti earning nuffnang pun masyuk gak nih

    BalasPadam
  13. jelesnye!!!hahah,,tahniah3x,,ngee

    BalasPadam
  14. huih..mantapnya trafik harian, mesti earning pun masyuk ni :) hari tu cakap nak belanja kenny rogers kan :P

    BalasPadam
  15. huih..mantapnya trafik harian, mesti earning pun masyuk ni :) hari tu cakap nak belanja kenny rogers kan :P

    BalasPadam
  16. bagusnya kamuuuu..keep it up yaaa

    BalasPadam
  17. apasal ekau tak scan ekau punya?

    >.<

    BalasPadam
  18. wahhhhhhhhh
    congrat hans..
    open table jom..
    alor star mall..heeheh

    BalasPadam
  19. Wah,wah,wah...Bestnye...Leh la msukkan dlm ASB..Simpan skit2, lama2 bior jadi gunung...

    Tahniah,tahniah...

    BalasPadam
  20. wah lama dah aku tak dapat check last skali dapat churp2 punya.. trafik mantap, tahniah2..hehe

    BalasPadam
  21. hai.bila la aku nak cashout aku pnya lak ni.hehe..


    Pendapat anda?
    Sakit kepala atau migrain?

    BalasPadam
  22. huiyooo..tahniah2...brape ko dpt ek? hoho

    BalasPadam
  23. tahniah bro..semoga byk lg rezeki

    BalasPadam
  24. tahniah...

    p/s:aku bkn org kedah atau org perlis..tp blaja kt perlis je...

    BalasPadam
  25. wah .. bestnya dah dapat . huhu ni yang jeles ni :p

    BalasPadam
  26. Salam, wah bestnyee...tahniah, nnti blh blnja kawan2 mkn coki2 :)



    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  27. wow!!!
    jumlah uniques n views..! perghhhh~
    tahniah2!! ;D

    BalasPadam
  28. salam ...tahniah ya...wah mantap juga traffik erk

    BalasPadam
  29. fuyooo! dah cashout! boleh open table~ hihi...

    BalasPadam
  30. ambik masa berapa bulan bru sampai check ko tu hans??? nnt bgthu kt chatbox aku sbb aku sampai skrg x sampai2 lagi check nuff...

    BalasPadam
  31. saya sudah tidak serajin awak untuk lakukan semua itu lagi. keterbatasan waktu, melayan anak-anaka, kerja yang tidak usai-usai dan perkara-perkara yang berkaitan buat saya pasrah apa adanya.

    TQ sebab awak selalu menjengah ke blog saya.

    ekekekeke..
    ayat tak menahan.

    BalasPadam
  32. wah wah... mesti ribu-ribu yg masuk ni

    BalasPadam
  33. da masyuk ler ne kan bro? hahax

    BalasPadam
  34. aku sbnanye xpham lagi sal earning nuffnang ni..tgok kat earning still kosong lagi..or kne tggu ckup sbulan baru kuar jumlah dye?

    BalasPadam
  35. wahhh.. mcm byk je sampai nak p sarawak! :))

    BalasPadam
  36. dasyat bro traffic tu!
    tahniah okee.
    ;DD

    BalasPadam
  37. Dasatnyer pengunjung blog awak nie...tahniah dapat juga rasa duit nuffnang...

    BalasPadam
  38. tinggi nya traffik..ni income pun leh tahan tinggi gak kan

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com