Rabu, 15 Disember 2010

Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

Owh! Nampaknya hari ini sudah hari Selasa! Cepat sungguh masa berlalu! Sebenarnya nak cerita pasal traffic tu sikit jer lah sebab motif sebenar entry nih nak cerita padal benda lain. Apa - apapun, ini traffic untuk minggu nih.


Traffic H.P.B Blog


Walaupun minggu nih nuffnang asyik update lah dalam maintenance lah apa lah sampaikan ada jumlah traffic tak boleh dikira sampai berjam - jam tapi tak kisah lah! Syukur alhamdulillah ramai juga yang sudi berkunjung sini. Ada yang tanya macam mana nak letak link macam aku selalu buat dalam ruang komen tu kan? Senang jer. Tengok bawah!
Klik Sini Untuk Pembesaran


Hah! Macam tu jer pun! Senang jer kan? Jadi, selamat mencuba yer! Okay! Kepada gadis - gadis yang suka membeli dan menggayakan shawls tu jom kita terjah blog nih. Nih blog budak fakulti aku nih. Dia berniaga shawls dengan partner dia si Hairol. Sebab aku lelaki jadi aku tak tahu lah shawls tu cun ker tak tapi aku tengok macam cantik - cantik. Senang - senang korang tengok sendiri yer wahai gadis - gadis dan wanita - wanita sekalian.


Create your own banner at mybannermaker.com!
Klik Banner Untuk Tengok Shawls Pilihan Hati


Apa - apapun, aku rasa banyak benda sangat aku nak kena update nih. Siri Antara Dia,Kau Dan Aku tak update lagi. Haih! Aku dalam perancangan nak buat satu blog yang khas untuk siri ADKDA tu jer tetapi masa tak ada. Harap - harap menjadi kenyataan. Hohoho! Okaylah! Nak gerak mandi jap! Kehkehkehkehkeh!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!


68 ulasan:

  1. woot!! nangis tengok trafic kau! aish bile la aku nak sefemes kau ni. .haha. .woot!!

    pelacuran kini semakin 3D

    BalasPadam
  2. wah gagah trafik.. tak capai lagi tahap tu..hehe

    BalasPadam
  3. wow... traffic agak mantap juga ni... hehe...

    Test sikit kod tu Blog Nizam

    BalasPadam
  4. wah!! banyak tue..kasi amir sikit..separuh pun cukup ar..heehe...

    a'ah..aritu nuffnang xkira la trafik dri jam 12 malam hingga 9 pagi..banyak yg rugi tue..

    BalasPadam
  5. salam kenal.

    nice stats! wehuu~ ^_^

    BalasPadam
  6. peh mantap bro..bile la trafik blog aku nak jadi cmni.huhu

    BalasPadam
  7. bese larh~ sedara shah rukh khan la katekan.. hehe~ tahniah ye abg hans!!

    BalasPadam
  8. ngeh3.. hebatnya trafik awak. sgt jelez ok. hehe.

    BalasPadam
  9. Wah...style seyh traffic..lambat agi nak jadi mcm cik hans...

    BalasPadam
  10. hmm.. buat laa cepat. hehehe. bercampur2 dah citer kat sini. pening aku. hahahaha

    BalasPadam
  11. Peh,tak mencanak pulak trafik ko kan hans..

    BalasPadam
  12. buat apa nk jealous dgn ak dowh
    ak patutnya jeolous ngan ko,haha
    tgk traffic pun dh xleh lawan,haha
    congratz bro, mantop abis
    nnt dh siap blog ADKDA gtau ak

    BalasPadam
  13. wah... banyaknyer...
    tahniah2...

    shawl jer? tudung bawal xde.. heheh..

    BalasPadam
  14. baiklah, sekarang nak try apply ilmu tu..

    APA SEBENARNYA?

    he he

    BalasPadam
  15. absolutely stunning and perfect..keep it up bro....

    test cikit <a href="www.sahromnasrudin.com</a>

    BalasPadam
  16. terima kasih sudi membalas kunjungan di blog saya dan hantar komen..saya folo blog ini kerana infonya yang menarik..tahniah atas blog yang hebat ini

    BalasPadam
  17. hans..
    akak tag hans untuk GA terbang jauh jauh... jom la ke page akak.. :D

    BalasPadam
  18. jutawan siber dah mr hans ni..

    hehehe

    BalasPadam
  19. owh cikgu angkat. timer kasih geng.

    BalasPadam
  20. fuh mantap tuh. tahniah hanis. keep it up!

    BalasPadam
  21. Wah! Tinggi nya traffic.
    Kalau Vee memang takkanlah traffic tinggi macam tue. hihihi

    BalasPadam
  22. wah...tinggi traffic..apa rhsianya?

    BalasPadam
  23. wah..mmg berkesan ek hans letak link cmtu..dlu buat jgk.tp mcm leceh nk letak code2 tuh.ok nk buat blk la..hehe..

    <a href="http://semarakapi.blogspot.com/>suatu petang di cafe Karangkraf</a>

    BalasPadam
  24. eh tak jd plak.haha..lupe nk preview dlu.ok nk try blk

    ::Suatu petang di cafe Karangkraf::

    kali ni kompom jd.kiki..

    BalasPadam
  25. Hans : thanks semua singgah komen dan cuba tutorial tu...hohoho...lepas nih senang la kan tinggalkan link

    BalasPadam
  26. wooo..dasyak giler trafik ko..mantap..tahniah-tahniah

    BalasPadam
  27. wah..tahniah2..tp aku tau..sbnrnya susah nak maintakn trafik camtu kan..kena struggle gak..tahniah lg skali brader shahrukh hans..:)

    BalasPadam
  28. woah, mantap trafik dia :)keep it up!

    BalasPadam
  29. woahhh
    teruja aku tgk
    hahahah ;P

    err kalau ak click skali tgk2 shawl ok x =.="

    BalasPadam
  30. oo macam tu nak buat link... t kasih
    cuba di sini...

    My Hair!

    BalasPadam
  31. kalau hans buat tutorial pakai shawl, mesti traffik lagi meningkat :DDD

    BalasPadam
  32. walawei trafik ko..juling mata aku tgk..hek3 :D

    BalasPadam
  33. femes nya hans. header cantik! sapa buat

    BalasPadam
  34. kencang sungguh trafic ko...jeles2..hahaha

    BalasPadam
  35. pergh!!!banyak tu bro...leh kaya ni ngn nuff trafik byk cmni..huhu.bila la nak jadi camni.huhu.thanks sudi komen kat blog amob^_^

    BalasPadam
  36. fuh kencang. terbaik ah. aku sehari 100 pun susah. kehkehkeh :P



    weh xnak tolong promo blogshop aku?
    kalo ko promo, mesti meletup2 blogshop aku ;D

    Famous Korean Lens


    :P

    BalasPadam
  37. Wehhh? Bro hans dah popular! Daily 1k kot~

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  38. Wow trafik pecah panggung. I wish I can get similar too. Ada tips atau petua? :-)

    BalasPadam
  39. tahniah!!!..traffic giler arr..

    BalasPadam
  40. Tahniah juga dari DTS - Mat Gebu..

    BalasPadam
  41. uwaaaa Hans ( anak Murid) dan Wen ( cikgu) ikuti situasi ni:

    Wen: uwaaaaaaa HANS, cikgu ni slow sikit... Mitak maaf... xfaham.... huhuuhuhu

    hans: ???? ( jawap pless) :P

    BalasPadam
  42. HANSSSSSSS... hehhehe

    da berjaya daaa haha rupanya ke salin bulat2.. ngatkan cari kat HTML ke apa2 hahaha...

    Undi Wen No. 7

    Undian Bagi GA Umar da di buka

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com