Jumaat, 18 Mac 2011

Terima Kasih Blogger Fitri Hadi

Hahahahaha! Aku jarang nak kongsi video - video nih melainkan video yang lucu - lucu. Dan video kali nih memang buat aku ketawa sampai budak rumah pun tegur aku,"Pehal kau ketawa sorang - sorang! Gilo ker apo?" Aku tak pasti lah video nih dah lama dan korang dah tengok atau belum. Kalau belum bagus lah!




Hahahahah! Jadi, korang layankan jer lah video nih yer. Tak silap aku video nih yang asalnya pasal budak nih stress main counter strike ke apa entah tapi si Blogger Fitrihadi nih rajin pula dia mereka sari kata video nih. Hahahah! Enjoy yer!


28 ulasan:

  1. dah tgk aritu...heheh...stress btol bdk tu..

    BalasPadam
  2. huhu... kat opis tak leh nak bukuk ler.. kena block!!! :(

    BalasPadam
  3. hahahaha..kelakarrrrr laa...rajin betul wat skrp pulak..

    BalasPadam
  4. aku plak yg tension tgk budak tu. ahaha

    BalasPadam
  5. hahaha ganas dan gila.. hahaha... dasat tul..

    BalasPadam
  6. Gila lah budak tu... Nampak jer tak cukup kasih sayang...

    BalasPadam
  7. aku rasa budak nih dh putus slh satu urat saraf kt otaknyer..heheh~

    BalasPadam
  8. hahaha...stress betul budak ni..

    anwar hadi kacak ???
    apasal lah awek2 ni x like aku??

    hahaha..serious kelakar...thumbs up..

    BalasPadam
  9. salam hans

    haha, memang gilo kot bdk tu...ada juga maen game sampa tara tu...haha.baik buat blog.hehe

    BalasPadam
  10. haha video ni popular kat fesbuk dulu . tapi kelaka mat-mat la subtitle si fitrihadi . hahahahak !

    BalasPadam
  11. haha. terhibur betul petang2 yang hening ni :) kelakar habis. camtu sekali mengamuknya hehe

    BalasPadam
  12. huhu..
    tension lak tgk video nih
    tapi nak tergelak gak dgn subtitle bawah tu..

    BalasPadam
  13. kalau guna ikan biasa ikan tenggiri kot..tapi jarang orang buat..ikan dory ada jual kat supermarket..senang nak cari.

    nanti nak gilah tempat makan yang macam sedap ni.

    BalasPadam
  14. hahaha lawak betul budak dalam video tuuuhh...haha

    BalasPadam
  15. semakin byk org memperkatakan tentang beliau...

    BalasPadam
  16. hi hans
    pg esok jgn lupa try bfast mcd free k :)
    follow u :)

    BalasPadam
  17. hehe thanks bro sebab terhibur dengan video tu.. dan thanks gak sebab mention nama aku kat situ :D

    BalasPadam
  18. dah tengok dah arituH! hahaha sumpah lawak video nih...

    BalasPadam
  19. ahhaha
    cian dak tue..
    stress yg amat.. :)

    BalasPadam
  20. kah kah kah....hancus komputer tu dia pounya marah...huhuhu...first time tengok video ni..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com