Sabtu, 30 April 2011

Akhirnya Internet Kembali Wujud Di Rumah Sewa

Memang mati kutu bila moderm internet buat hal lagi. Alhamdulillah sebab kali ini rasanya tak ada lah lama sangat seperti sebelum nih. Selalunya mahu juga dalam 4 -5 hari sebelum moderm streamyx nih kembali elok. Seperti biasa sebab dah nak masuk hari ketiga baru dapat online jadi memang banyak sebenarnya aku nak taip. Jadi, lepas nih aku nak review film Fast Furious 5 dan nak analisis episod 5 Maharaja Lawak dan pengalaman terbaru menonton wayang semalam. Jadi, nak layan kejap maharaja lawak. Malam nih aku update balik. Assalammualaikum!

4 ulasan:

  1. Ohohoho....Bagus2...cepat cket yer...

    BalasPadam
  2. internet takde memang macam cacing kepanasan semua orang.. series .__.

    BalasPadam
  3. aku tunggu entri "pengalaman terbaru menonton wayang semalam" ko. publish nanti roger aku. haha.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com