Selasa, 14 Jun 2011

Header Baru Blog Hans

Assalammualaikum dan salam mesra kepada semua pembaca blog Hans yang ceria - ceria selalu. Hah! Ada perasan tak apa - apa yang lain bila masuk blog gua nih? Alah! Tak terkejut lah kan sebab tengok tajuk pun dah tahu apa benda yang berubah. Hahahahaha!


Ceria Tak? Hehehehe!


Taraaaaaaaaaaaaaaaaa! Blog gua sekarang kembali berwajah ceria selepas header blog terdahulu tiba - tiba hilang tanpa diketahui sebab musababnya. Walaupun header baru ini tidak bergerak - gerak seperti header terdahulu namun gua bersyukur sangat - sangat kerana ia tetap comel dan ceria kena dengan warna blog gua nih. Cuma tagline header tu memang tak boleh blah lah. Hahahahaha! Gua dah tak tahu nak letak apa tiba - tiba ada pula orang cadangkan tagline tu jadi gua rasa apa salahnya kan sekali sekala letak tagline macam tu. Hentam sajalah labu. Kehkehekhekhekh!


Klik Gambar Untuk Ke Blog Asada Ryutaro


Gua sebenarnya teringin juga nak reka sendiri header tetapi terus terang gua cakap gua memang tak ada kreativiti sangat bab - bab nih. Kalau bagi idea dan macam mana atau benda apa nak letak memang gua tahu tapi kalau suruh reka sendiri alamatnya jadi macam INI dan INI lah. Hahahahaha! Jadi, gua nak berterima kasih sangat - sangat pada blogger yang kacak lagi baik hati iaitu Blogger Asada Ryutaro kerana sudi membuang waktu berharga beliau semata - mata untuk mereka header baru blog gua nih. Terima kasih (^_^)Y.  


P/S : Header Untuk Blog Rollo De Pelicula Pula Mungkin Jenis Flash Header Kut!

59 ulasan:

  1. wow.
    comel gile header baru!
    haha~

    BalasPadam
  2. terbaik la bro asada
    kasik header free kot
    aku pun org tolong buatkan arituh
    tak nak nampak kosong sgt
    klu harap kat diri sendiri, mmg xde la header tu

    tagline unik bro
    xyah bimbang, attraction kot

    BalasPadam
  3. zami : hahaha..tq cikgu

    adam : hensem kan? thanks :-)

    penaberkala : attraction untuk kena maki kut sebab perasan...hahaha

    park min rin : hehehe..tq2...pandai asada buat :-)

    BalasPadam
  4. err kacak lah si asada tuh.
    kui kui kui

    BalasPadam
  5. comel dh tu. letak muka betul tuan dia skali ..keh3

    BalasPadam
  6. header baru yg cute...
    ala2 sin chan dah dewasa plak... hoho

    BalasPadam
  7. wahahahaha

    playboy tak semestinya hensem~ ngeh3... tuh baru betul~ ngeh3

    BalasPadam
  8. cakap kat asada sayang macy na header jugakkkkk!

    BalasPadam
  9. haaa kan dah kata, header sudah tukar :)
    nampak comel dah ceria.... yahahaha...

    BalasPadam
  10. mmg comel..tapi xsegempak dulu kot..aku teringin gak nak ada header ni..tapi samela xkreatif..

    BalasPadam
  11. nmpk muda sentiasa lah tu...hihi

    BalasPadam
  12. mmg comel..cute..bunga suka..:0

    BalasPadam
  13. Ek??? Kalau kau kasi aku buat,, aku buat tagline blog kau camni haa.. "Hensem itu bukan saya pinta, tapi saya bersyukur.." Boleh??? Ngee :)

    BalasPadam
  14. suh dia reka header blog gua pulak..heehehehe..apa pon cantik....

    BalasPadam
  15. comell!! tapi kenapa tagline beliau sedemikian rupa?? kahkahkah

    BalasPadam
  16. sekali pndag mcm kartun shinchan pulak..hehe.tapi tetap comei okey

    BalasPadam
  17. cool loook hans cun lah asada

    BalasPadam
  18. itulah... kacak macam saya ni tak semestinya playboy :p

    BalasPadam
  19. ada rupa hang sikit la kartun tu.hehehe

    BalasPadam
  20. oii kau buli dia rupenye. dia nak exam tu woii <--- jeles padahal

    BalasPadam
  21. hahahaha.. comel. yang membuatnya hensem dan macho.

    BalasPadam
  22. cool beb!!
    suke dgn header baru ni.... :)

    BalasPadam
  23. header comel macam shin chan..siyes..♥_♥

    BalasPadam
  24. hahaha nape tagline nya begitu kah3

    BalasPadam
  25. tunggu !! nak REPORT kat Shin Chan !!

    *tu pun kalau shin chan still kad wad icu :D

    BalasPadam
  26. ok dah nak kene bodek asada pulak buatkan header!

    BalasPadam
  27. wow.. smart betul header ko.. tagline pun smart..

    BalasPadam
  28. wah tukar header baru gak ye...sweet...

    BalasPadam
  29. mmg comel header baru nih....hehe
    simple but nice..:)

    BalasPadam
  30. comellll ^^
    hensem xsemestinya playboy? keh3x..

    BalasPadam
  31. Yup!! Nice header!! Hader kat blog aku pun kwn aku yg buatkan.. malas la nak edit2 kat photoshop tu..

    BalasPadam
  32. smart bro.hihii..ala2 sin chan gtu.ihi

    BalasPadam
  33. comel header..childish man..hehe..cutee..

    BalasPadam
  34. wahhh...comel tmbah cute..

    BalasPadam
  35. comellll laaa..aku ntah bile la nak ade header..

    abam asada hensem, buat utk adek 1 boley???hihihi

    maluuuuu

    BalasPadam
  36. hoho..comel je tengok header ni :)

    BalasPadam
  37. siot jerw der.....but nice wat ...hehehe
    aku bukan ustaz lah bro.....hantu ada lah der....hakhakhakhakah

    BalasPadam
  38. tanak komen la. malas. haha

    BalasPadam
  39. 'hensem tak semestinya playboy'.. sempoii la hans.. comel header baru ni.. :)

    BalasPadam
  40. wah menarik..teringat crita sin chan ble tgk katun hans =)

    BalasPadam
  41. suke suke header ni nampak cumel..n tagline yang uhh...mendalam..hehee

    BalasPadam
  42. comelnya header blog br blog dia ni..=)

    BalasPadam
  43. gud mornin hans..
    sorry bro, gua terlambat datang sini..

    papun wajah header terbaru sangatlah comel. header lama pula sangat macho..

    sesekali kelihatan comel pun apa salahnya. hehehe..

    cantik bro.. gua suka dan ramai yg suka...

    *errrrr... pengaruh KL Gangster masih ada nie.. kahkah

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com