Sabtu, 22 Oktober 2011

Scouting for Hosts! - Appear in The New Malay Food Website

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Hah! Semalam kan gua 'dikutuk', 'dianaktirikan' dan sebagainya lagi lah gara - gara gua buat biodata kumpulan Forteen tu kan. Hahahahaha! Lepas tu tengah seronok gua dok baca dan approve komen tu tiba - tiba masuk lah satu komen nih yang mencari pengacara untuk rancangan makan - makan nih.

Gua punya lah seronok gila masa tu! Gua rasa macam doa gua dikabulkan jer! Gua memang terus lah buka link yang diberi walaupun internet gua waktu tu lembab nak mampus! Erk! Macam kasar pula bahasa gua! Okay! Gua sopan sikit lah! Hahaha! Lepas gua dah buka tu gua pun tengok lah syarat - syarat nya! Loh! Boleh bercakap Bahasa Melayu! Sah - sah lah gua fasih! Lepas tu gua tengok syarat lain semua gua lepas! Memang dah berbunga - bunga dah hati nih! Tiba - tiba gua terlepas pandang syarat nombor 1 --> MALAY GIRL!!

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Sedih gila dowh! Punah impian nak pergi interview nak jadi hos rancangan makan - makan nih! Haihhh!! Nak buat macam dah bukan rezeki! Jadi, memandangkan gua bukannya jenis busuk hati maka gua pun membantu lah Saudara Feeq nih. Dan disini kepada gadis - gadis tidak kira anda kaum apa sekali pun janji anda adalah wanita tulen maka silalah ambil kesempatan dan peluang ini mencuba nasib! Gua nih dah tak berkesempatan nak cuba dah sebab yang lelaki katanya telah dijumpai. Jadi, semoga berjaya lah kepada gadis - gadis yang bakal mencuba nasib untuk rancangan nih yer!




Hi guys, currently I am helping out my friend to find a Malay girl who is interested to be part of the new Malay food website program. They are a coming out with a  new Malay website that is gonna serve 100% in Malay language.

The best part is, they are scouting for new faces! Do not worry if you think you have never been in front of  a camera. As long you like it, we can work together to improve along the journey.


The videos shot is gonna appear in our food website.

Requirement:
1) Malay girl.
2) Blogger.
3) Able to speak in Malay.
4) Happy go lucky+ Great personality!
5) Love to join us for our new project.

For those who are interested,  please send your detail such as:

1) Full Name
2) Photo of yourself (half body)
3) IC Number
4) Contact Number
5) Working/studying
6) Blog url
7) Experiences.

to feeq_2009@hotmail.com subject "Malay Food Host"



P/S : Nanti Kalau Ada Rancangan Makan - Makan Macam Nih Atau Melancong Tu Tolonglah Beri Saya Peluang Yer Sebab Itu Antara Cita - Cita Saya Tu! Ucapan Dituju Khas Untuk Mana - Mana Penerbit Dan Pengarah Yang Bakal Membuat Rancangan Berbentuk Sebegini Di Masa Hadapan!! (^_^)Y


10 ulasan:

  1. whoaaaaaaaaaa bestnye..aku recommend kawan aku :))

    BalasPadam
  2. nath kat manelah audition ni nanti yek? haha.. cam berminat pulak aku haha..

    BalasPadam
  3. wahhh.. mcm best je nih.. tp mesti asyik makan je. huhu

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. boleh jer... try..

      Padam
  5. Thanks for promote.. =) Nanti I akan announce kan food malay web kat korang k? nanti kita orang pun nak invite some of lucky blogger to join us for food review.. doakan semuanya berjaya eh =)

    BalasPadam
  6. Forteen forever

    BalasPadam
  7. saye suke forteen

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com