Rabu, 21 November 2012

Primadona Episod 3 : Kasih Ke Syurga

Assalammualaikum semua. Saya dan rakan-rakan produksi Primadona mengucapkan terima kasih kepada anda semua yang sudi menonton episod 3 : Kasih Ke Syurga sebentar tadi yang telah ditayangkan di saluran Astro Prima dan Astro Mustika.

Melihat kepada respon-respon di twitter, ramai bertanya tentang nombor akaun bank ibu kepada adik Adam kerana masing-masing tidak sempat menyalin. Jadi, saya ada terlihat seorang pengguna twitter yang menghantar gambar ini. Jadi, saya kongsikan dengan kalian untuk memudahkan kalian semua melakukan sumbangan.





Terima kasih kepada semua yang sudi menonton dan kepada yang belum menonton, anda masih boleh menonton siaran ulangannya. Terima kasih sekali lagi dan teruskan menyokong rancangan Primadona. Terima kasih sekali lagi kepada semua (^_^)Y



P/S : Kepada Sesiapa Yang Mahu Memberi Sebarang Pandangan Atau Cadangan Tentang Rancangan Primadona Boleh Klik ---->  PRIMADONA  (^_^)Y


19 ulasan:

  1. Sy tengok gak rancangan tu td........sy doakan adik Adam sihat sejahtera hendaknya

    BalasPadam
  2. tak sempat nak tgk episod kali ini...

    BalasPadam
  3. Malam tadi sya tgk episod yg ada Malek Nor..it was a truly touching moment and a sincere love between mother and son.

    BalasPadam
  4. Baru first time tengok hari tuh. Rancangan nih tak sesuai sgt dgn remaja eh ? Sebab topik yg slalu dibincangkan adalah ttg perkahwinan dan rumah tangga. Saya yg remaja ni rse pelik pulak bila tgk xD

    BalasPadam
  5. Cik Blogger : thanks..doakan adik Adam pulih sepenuhnya :-)

    Tembikai Laici : ulangannya ada :)

    AmyZana : depends kepada topik dan bagaimana seseorang menonton dan mengambil inputnya :)

    BalasPadam
  6. nanti nak tengoklah ulangannya...

    BalasPadam
  7. walaupun tak tengok.. tapi aku berdoa supaya adik adam sembuh.. dan semoga keluarga adik adam tabah menerima dugaan ini

    BalasPadam
  8. ein xpenah tgk rancangan nie.. tp kisah adk adam tu ein dh tahu... mmg sedih rase...

    BalasPadam
  9. tengok dari awal..sangat terkesan dengan intipatinya...bagus rancangan Primadona ni..nak tengok topik minggu ni pulak

    BalasPadam
  10. tak pernah tgk.
    just tgk iklan je..
    tp tau la sikit sikit psl kes adik adam.

    BalasPadam
  11. tak pernah tgk, harap ada peluang lpas ni tgk =)

    BalasPadam
  12. blm ada kesempatan lg tgk rancangan ni...

    BalasPadam
  13. xpernah lagi tengok PRIMADONA...just tngk iklan dia jer...boleh la tngk episod akn dtg...

    BalasPadam
  14. salam, nnt check nama pemenang lucky draw kat blog ika ye ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/11/pemenang-lucky-draw.html

    BalasPadam
  15. semoga diteruskan hasrat murni tersebut

    BalasPadam
  16. tak prnah tgk primadona, alahai. . teruknya saya

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com