Rabu, 31 Oktober 2012

Hans Comix : (Hantu Kapcai) Daging Korban

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru khas sempena Hari Raya Aidiladha nih. Jadi, selamat menikmati hasil terbaru ini dengan senyuman! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!

P/S : Makan Daging Tu Makan Juga Tapi Jangan Terlampau Melantak/Melahap/Mengketedarah! Jagalah Kesihatan Yer! (^_^)Y


Ahad, 28 Oktober 2012

Hans Comix : (Hantu Kapcai) Bijak Atau Bodoh

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru sempena Hari Raya Aidiladha nih. Jadi, selamat menikmati hasil terbaru ini dengan senyuman! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!

P/S : Selamat Hari Raya Aidiladha Daripada Hans Untuk Semua Pembaca Dan Pengunjung Blog Hans (^_^)Y


Ahad, 21 Oktober 2012

Hans Comix : (Stolen) Siapa Yang Bersalah? - Part 3

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru dan sambungan daripada episod (STOLEN) SENSITIVITI  sebelum ini! Jadi, selamat menikmati hasil terbaru ini dengan senyuman! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!

P/S : Nak Mengingatkan Atau Menasihati Tu Bagus Tetapi Jangan Sampai Bertukar Kepada Memfitnah! Hah, Rasa-Rasa Antara Dua Mamat Dalam Gambar Tu Siapa Sebenarnya Yang Salah? Hehehe!! (^_^)Y


Rabu, 17 Oktober 2012

Anda Disaman Polis Sebab......HANFUN?

HANFON?

HANFUN?

HANFON?

HAHAHAHAHAHAHA!!!!


P/S : Tak Kelakar Kan? Okay!!! (^_^)Y


Isnin, 15 Oktober 2012

Hans Comix : (Stolen) Sensitiviti - Part 2

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru dan sambungan daripada episod (STOLEN) CEMBURU BUTA  sebelum ini! Jadi, selamat menikmati hasil terbaru ini dengan senyuman! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!

KISAH INI BERSAMBUNG DI > (STOLEN) SALAH SIAPA 


P/S : Pentingnya Untuk Kita Menjaga Sensitiviti Seseorang Agar Masalah Yang Dihadapi Tidak Menjadi Lebih Parah Lagi! Hehehe! (^_^)Y


Selasa, 9 Oktober 2012

Hans Comix : (Stolen) Cemburu Buta - Part 1

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru selepas sekian lama gua tak update blog nih!. Jadi, selamat menikmati hasil terbaru ini dengan senyuman! Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!


KISAH INI BERSAMBUNG DI > (STOLEN) SENSITIVITI


P/S : Sebelum Membuat Apa - Apa Keputusan.....Selidik! Siasat! Fikir Dulu Semasak - Masaknya! Takut Nanti Menyesal Seumur Hidup! Bak Kata Orang Tua - Tua....Terlajak Perahu Boleh Diundur Tetapi Kalau Terlajak Kata Buruk Padahnya! (^_^)Y