Jumaat, 4 Januari 2013

Primadona Episod 10 : Queen Control



Jangan lupa saksikan rancangan Primadona Episod 10 : Queen Control...

Tak mengaku 'Queen Control', Didie Alias dan Enot bikin kecoh di studio?

Biar betul nih! Wujudkah istilah ini?

Adakah sekadar alasan suami takut isteri? Atau isteri yang tak takut suami?

Atau mungkin sikap isteri yang digembar-gembur dan disalah erti?

Pakar kaunseling rumah tangga Tuan Haji Hushim Salleh dan Musly Ramlee ada kisah untuk dikongsi.

Saksikan Primadona di saluran Astro Prima dan Mustika pada hari Jumaat pukul 9.00 malam ini dan siaran ulangan pada hari Ahad pukul 6.00 petang di Astro Prima.




P/S : Macam Mana? Okay Tak Topik Kali Nih? Pandangan Dan Komen Anda? (^_^)Y


20 ulasan:

  1. assalam hans..ehem mama selalu menonton primadona..suka dgn pengacaranya yg vogue & tajuk yg dibincangkan !!.. Queen control?,ehem teringat kata seorg kawan`aku bukan takut bini, tapi bini yg tak takutkan aku`..ha2..harap mama dpt menontonnya..
    thanks..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks Mama Aini sebab selalu tengok..lepas tengok bagi komen dekat sini balik tau... :-)

      Padam
  2. primadona~ macam lagu marina & the diamond jer..haha~
    layanz~

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan gelak sangat
      episod aku nih
      adesss

      Padam
  3. Aida tak pernah tengok rancangan Primadona nie.. masuk je blog hans terbaca pasal rancangan nie.. apa lagi cecepat bukak Prima.. haha. Akhirnya dapat jugka tengok. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...
      tengok ek tadi?
      amacam?
      okay x?

      Padam
  4. xpernah tgk..nak tgk xde astro..T__T..sodih..kene balik umah sendiri baru ade..hoho

    BalasPadam
  5. hans..mama dah selesai menonton primadona sebentar tadi..ha2x..suka sgt dgn tetamu undangannya..didie alias..mama memang suka dgn lakonan dia yg begitu bersahaja..gamat promadona dgn kehadirannya !!..enot pun ada..hans kerja dgn astro ke?.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih mama aini sebab menonton :-)
      yups..saya kerja situ..
      skrg buat program nih lah...
      :-)

      Padam
  6. Patutnya dalam perkahwinan ni xperlu ada rasa takut antara suami isteri..cuma perlu hormat sesamasendiri jer..

    p/s: Dezee x faham kenapa kawan Dezee kata Rozita Che Wan ni hot sangat..macam x stabil jer..well..different people different taste.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      kena ada sifat toleransi
      hehehe
      hahaha..entah lah...lain orang lain citarasa

      Padam
  7. Balasan
    1. akak tgok juga?
      terbaik lah
      thanks sis :-)

      Padam
  8. ada jemput pakar dlm bidang masing2 sesuai dgn topik mcm ni la baru best...

    BalasPadam
  9. akak tgk..best,bkn queen control tp suami perlu dijaga & dikawal juga..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      thanks kak sudi tgok :-)

      Padam
  10. xde komen lh pasal queen control ni.. mak, aunty.. smua baik.. blum jmpa lgi.. ade kot tpi x jmpa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      minta2 jangan jumpa :-)

      Padam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com