Ahad, 27 Januari 2013

Primadona Musim Pertama Episod 1-13



Primadona musim pertama yang telah bersiaran sebanyak 13 episod telah pun tamat dan musim kedua Primadona akan bersiaran pada hari Jumaat minggu hadapan. Primadona dihoskan oleh 4 orang pengacara iaitu Raja Azura, Erra Fazira, Rozita Che Wan dan Ziela Jalil. Kepada sesiapa yang terlepas menonton episod-episod Primadona musim pertama, dibawah ini adalah video setiap episod Primadona dengan topik-topik yang menarik serta tetamu-tetamu jemputan yang cukup istimewa. Selamat menonton!



Episod 1:
Curang

Tetamu Jemputan: 
Dato Jalaluddin Hassan & Isteri
Lisdawati

______________________________________________________________________________________________



Episod 2:
Cemburu Buta

Tetamu Jemputan: 
Dato Ramli MS
Mustapha Kamal & Susan Menon
Nabil & Nazirah

______________________________________________________________________________________________



Episod 3:
Kasih Ke Syurga

Tetamu Jemputan: 
Dato' Malek Noor
Elza Irdalynna & Inessa Irdayanty (Anak-Anak Azean Irdawaty)
Puan Noraisah Muhamad Malena (Ibu Adam)

______________________________________________________________________________________________



Episod 4:
Sakit Untuk Cantik

Tetamu Jemputan: 
Chef Zam
Kevin Zahri
Jehan Miskin
Fahrin Ahmad
Dato Sarimah Ahmad

______________________________________________________________________________________________



Episod 5:
Statusku Duda

Tetamu Jemputan: 
Nash
A.R Badul
Najiha (Anak Nash)

______________________________________________________________________________________________



Episod 6:
Lelaki Mulut Laser

Tetamu Jemputan: 
Azwan Ali
Ayie Stylista
Reza Mohamed

______________________________________________________________________________________________



Episod 7:
Lelaki Idaman Malaya

Tetamu Jemputan: 
Fizo Omar
Zizan Razak
Imam Muda Asyraf

______________________________________________________________________________________________



Episod 8:
Kaki Shopping

Tetamu Jemputan: 
Jaclyn Victor
Jovian Mandagie
Sazzy Falak
Hanis Zalikha

______________________________________________________________________________________________



Episod 9:
Musim Kahwin

Tetamu Jemputan: 
Ella & Azhar(Suami)
Serina Redzuawan

______________________________________________________________________________________________



Episod 10:
Queen Control

Tetamu Jemputan: 
Didie Alias
Aliza Abdullah (Enot)
Haji Hushim Haji Salleh
Musly Ramlee

______________________________________________________________________________________________




Episod 11:
Mertua VS Menantu

Tetamu Jemputan: 
Haziq AF
Farouk Hussein
Emelda Rosmila
Ruminah Sidek

______________________________________________________________________________________________




Episod 12:
Fobia

Tetamu Jemputan: 
Sleeq
Aaron Aziz
Shuib Sepahtu
Dr. Anuar Kasa

______________________________________________________________________________________________






Episod 13:
Jenayah Terhadap Wanita

Tetamu Jemputan: 
Kamal Affendi
Rosyam Noor
Nabila Huda


______________________________________________________________________________________________


P/S : Selamat Menonton! (^_^)Y


22 ulasan:

  1. bolat tak sempat tgok yg hanis zalikha . heheh . thanks en hans !

    BalasPadam
  2. banyak topik menarik tapi selalu miss jugak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nih dah ada dkt youtube dah
      selamat menonton sis :-)

      Padam
  3. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah
      ada masa saya cuba join :-)

      Padam
  4. nice share ^^
    well visit back :D
    thanks Hans

    BalasPadam
  5. dah habis ek untuk musim pertama primadona ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. musim pertama dah habis
      minggu depan start musim ke-2

      Padam
  6. best ka segmen primadona nih??

    pengacara pon meletop-letop..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. best ker tidak tu bergantung pada individu dan minat masing2 :-)

      Padam
  7. eh! eps mana yg best? bagi ko hans...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...entah...ikut orang...
      aku xnak cakap nanti aku jadi bias pula
      :)

      Padam
  8. Balasan
    1. episod 13 punya video jer tak kuar2 lagi nih
      hehehehe

      Padam
  9. wah terima kasih hans..nk pulun ni..mcm best je..ehehe..:P pgcra hebat2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. pulun tengok kasi habis lah semua episod
      hehehehe

      Padam
  10. mak aih, best plak lepak cni layan episod primadona nih. sbelum ni x pnah bkesempatan tgok kat tv. hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..jgn lupa tengok musim ke-2 Primadona :-)

      Padam
  11. Hmm..betul la mak cakap..tua seorang wanita tu jelas kelihatan pada tengkuk..bukan lehernya..*sebab duk tgk leher rozita che wan.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com