Khamis, 7 Februari 2013

Pindah

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Walawehhhh!!! Lama gila gua tak update blog! Maklumlah gua baru pindah rumah! Internet pun minggu depan baru TM boleh pasang!! Meroyan lah gua sorang-sorang dekat rumah masa Chinese New Year nanti. Sob Sob Sob!

Jadi, memang sibuk gila dengan beli perabot rumah, kemas rumah, kerja lagi dan macam - macam lagi lah! Nanti gua update bila internet sudah wujud di rumah baru! Apa-apa pun, selamat bercuti korang semua!

P/S : Nak Makan Limau Banyak-Banyak! Hohoho!!! 

24 ulasan:

  1. Selamat mengemas Hans! Nanti raya jemputlah saya dtg rumah baru ittew :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kui3....
      sekejap jer pun mengemas

      Padam
  2. selamat meroyankan diri hans..
    hihihihi......

    BalasPadam
  3. nnti dah boleh on9..update ler byk2..kumpul idea dulu..hehheeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah boleh on9 tapi tak tau nak update apa
      hahaha

      Padam
  4. amboi pindah umah.

    takpe take ur time. hiks :D

    BalasPadam
  5. gong hi fa coi ni lo pa xie xie ;p

    BalasPadam
  6. salam. hai hans, wah..blog awak super duper lawa la. selamat bercuti juga. hati2
    -missnina-

    BalasPadam
  7. pindah rumah boleh sakit badan ooo....lagi2 nak kemas barang2..susun baju2...mau nangis kalau buat sorang2..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..tau xper
      alhamdulillah semua dah settle

      Padam
  8. patut laa lame tak update !! hehe. nak tolong kemas rumah baru tak ?? hehe

    BalasPadam
  9. Limau banyak kat ofis Dezee tak bermakan Hans..habis cuti silap2 dah tumbuh pokok dah.hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahah
      dah tumbuh ker pokok limau dekat ofis?
      ekekeke

      Padam
  10. chinese new year . rumah pon new jgk eh . hehe ;p

    BalasPadam
  11. rumah baru ??? ada buat kenduri masuk rumah ke bro ...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com