Khamis, 21 Februari 2013

Primadona Musim Kedua Episod 14-26



Primadona musim kedua sedang bersiaran sebanyak 13 episod dan masih bersiaran pada setiap hari Jumaat pukul 9 malam di saluran Astro Prima. Primadona dihoskan oleh 4 orang pengacara iaitu Raja Azura, Erra Fazira, Rozita Che Wan dan Ziela Jalil. Kepada sesiapa yang terlepas menonton episod-episod Primadona musim kedua ini, dibawah disertakan video setiap episod Primadona dengan topik-topik yang menarik serta tetamu-tetamu jemputan yang cukup istimewa. Selamat menonton!




Episod 14:
Kemurungan Selepas Bersalin

Tetamu Jemputan: 
Prof Dr. Harlina Halizah Siraj
Wan Hana Yasmin
Puan Raianna Abd Rahman


______________________________________________________________________________________________




Episod 15:
Cinta Hambar

Tetamu Jemputan: 
Amy Search dan Isteri
Haji Hushim Haji Salleh

______________________________________________________________________________________________




Episod 16:
Gantung Tak Bertali

Tetamu Jemputan: 
Dr. Tengku Naufal
Tauke Jambu
Dr. Rubiah K.Hamzah

______________________________________________________________________________________________




Episod 17:
Cahaya Mata

Tetamu Jemputan: 
Adi Putra & Aida Yusof(Isteri)
Erma Fatima
Dr. Hj. Tengku Asmadi

______________________________________________________________________________________________



Episod 18:
Cinta Pucuk Muda

Tetamu Jemputan: 
Shae
Zain Saidin
Sherry Merlis & Ash
Dato Hassan Mahmud

______________________________________________________________________________________________


Episod 19:
Pembunuh Nombor Satu

Tetamu Jemputan: 
Puan Zainah Ismail
Puan Lena Abdullah
Dr. Dalillah Kamarudin
Dato AC Mizal
Fida
Stellar Band
______________________________________________________________________________________________


Episod 20:
Wanita Dan Emas

Tetamu Jemputan: 
Yasheedah
Kartina Aziz
Liza Abdullah
Ila Sabri
Puan Kamariah Hussain
______________________________________________________________________________________________



Episod 21:
Kahwin Muda

Tetamu Jemputan: 
Anne Ngasri
Lan Kristal
Ustazah Zawiah Hassan
______________________________________________________________________________________________


Episod 22:
Obesiti Di Kalangan Kanak-Kanak

Tetamu Jemputan: 
Angah Raja Lawak
Keluarga Hadi
Zalifah Yasmin & Anak
Dr. Zarin Ikmal Zan

______________________________________________________________________________________________



42 ulasan:

  1. aku lambat skit ikut program primadona nie tapi lepas tgk a few episod rasa best gak..lg pun aku memang peminat erra fazira.. :D

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak rugi kan tengok sebab banyak benda kita boleh belajar
      selamat menonton bro :-)

      Padam
  2. Selalu terlepas tgk primadona. tapi tiap kali dapat tgk, mesti dapat isu yang tak berapa minat untuk ditonton. Hhahaha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok la mana yang minat nanti..hehehe

      Padam
  3. salam hans..thanks !!..mama terlepas episod ni.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mama kalau terlepas datang jer tengok dekat blog Hans nih...hehehe

      Padam
  4. ena selalu tengok rancangan ni.. best!.. hehehe suka tngok baju2 dorang pkai.. XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Ena...
      teruskan menonton setiap episod yer :-)

      Padam
  5. Err..tak tengok sebab not my cup of tea..heiheihei..

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh...cubalah tengok...
      mana tau nanti jadi your cup of tea ker
      hahaha

      Padam
  6. lamanya tak singgah sini hehehe

    tak pernah tgk pun primadona ni, hiks

    BalasPadam
    Balasan
    1. rajin2 lah singgah sini
      hehehehe

      Padam
  7. bro, nak tanya sikit, tak rasa ke pengacaranya ramai sgt, sampai 4 org... kadang2 berserabut tgk bila semua nak bercakap.... bila ada yg diam pulak nnt ditakuti akan dilabel 'penumpang' pulak dalam program tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kadang2 rasa ramai pun ada
      hehehehe
      dah takdir rancangan nih banyak pengacara kut bro
      hahaha

      Padam
  8. Balasan
    1. sebab tak ada Astro yang teman suruh tengok dekat youtube nih :)

      Padam
  9. tak pernah tengok pun primadona ni..

    BalasPadam
  10. dah musim kedua ye??musim pertama pun tak pernah tengok..ejejeke

    BalasPadam
  11. ein xpenah tgk pun... hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok la sebab rating ramai tengok

      Padam
  12. pernah tengok sekali je cerita ni hihi

    BalasPadam
  13. best eh? sye tgok iklan je. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi saya ada episod yang menarik dan ada yang biasa2 jer
      bergantung pada pandangan masing2
      tgok la kalau nak tau best or tak :-)

      Padam
  14. tak pernah tgk pon.. tapi pengacaranya memang primadona !

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok la...banyak info dan perkara boleh belajar

      Padam
  15. tahniah hans..primadona disambung lagi !!!..ehem mama tonton episod ustazah Dr.Rubiah aritu.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. malam nih episod Anak Angkat...ada Adi Putra..selamat menonton :-)

      Padam
  16. nak cari episode yang ada shahrol shiro... yang mana ya??

    BalasPadam
  17. Ada x episod yg topiknye 'bila lelaki terlalu manja'episod bp mmg xigt guess artist edry kru,marsha and prof izi,plss klu ada tlg upload

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com