Selasa, 11 Disember 2018

Review Filem Spider-Man: Into The Spider-Verse

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah menonton filem animasi terbaru berjudul Spider-Man: Into The Spider-Verse di TGSC IOI Mall Puchong pada 9 Disember 2018 yang lepas.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem ini, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

2 ulasan:

  1. sedih tak dapat tengok filem ni, dah cuti dekat kg nak pergi panggung wayang pun cuti juga hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      rugi-rugi
      best filem animasi nih
      kelakar

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com