Jumaat, 4 Januari 2019

Review Filem Kung Fu Monster

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah permulaan tahun 2019 yang cukup baik apabila ia dimulakan dengan berita gembira. Hans telah menerima jemputan daripada pihak ATriNaga Sdn Bhd untuk menonton filem Kung Fu Monster bertempat di TGV Cinemas Jaya Shopping Centre pada 2 Januari 2019 yang lepas.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem ini, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

2 ulasan:

  1. lamanya tak tengok citer cine kat cinema. dulu tengok journey to the west hihi..
    kalo tak pun cite jackie chan je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      filem nih pun sama kelakar macam filem-filem yang disebut di atas
      memang layan

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com