Rabu, 10 Julai 2019

Review Filem Kingdom

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah mendapat jemputan daripada pihak Primeworks Studious untuk menghadiri tayangan Gala Premiere Filem Kingdom bertempat di MMcineplexes, eCurve Mutiara Damansara pada 9 Julai 2019 yang lepas.



P/S : Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem yang sangat menarik ini, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

2 ulasan:

  1. sy kurang minat sikit tengok movie cina ni tapi baca review dia macam best ja cerita

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan movie China
      ini movie Jepun cuma kisah filemnya tentang negara China
      hehe

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com