Isnin, 9 Mac 2020

Review Filem Guns Akimbo

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah berjaya menonton sebuah filem Hollywood yang penuh dengan aksi serta komedi yang boleh dikatakan agak menghiburkan iaitu Guns Akimbo bertempat di TGV Cinemas Jaya Centre pada 8 Mac 2020 yang lepas. Hans agak menyukai konsep cerita yang diguna pakai di dalam penceritaan filem ini dimana ia sebenarnya mengangkat isu-isu semasa yang melanda masyarakat di seluruh dunia baik golongan dewasa, remaja mahu pun kanak-kanak terutama apabila ia berkaitan dengan dunia teknologi yang semakin hari semakin canggih dan sukar dijangka kesan serta pengaruhnya terhadap kehidupan seharian. 


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem aksi komedi Hollywood terbaru ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem GUNS AKIMBO dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :)


6 ulasan:

  1. ohoooo Harry Potter laaa.. ni kena tengok ni =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahaha
      pelakon hary potter
      tapi yang nih bukan watak harry dah

      Padam
  2. wow hero harry potter tu. boleh tengok nanti.

    BalasPadam
  3. Best ek.... sebab tak ganas boleh considerlah jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi hans tak ganas sangat
      tak tau lah sis rasa ganas ke tak
      hahaha

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com