Ahad, 4 Julai 2010

Game Yang Sangat Buat Aku Stress Tapi Sangat Berbaloi!

Memang aku stress sebab takut team Spain Bob aku terkena badi team Brazil dan Argentina yang diramal ke final. Tetapi, alhamdulillah Spain menang 1-0 menentang Paraguay. Kalau tidak 2-0 tetapi penalti pertama tidak diambil kira kerana kononnya pemain menendang terlebih dahulu sebelum wisel ditiup.

Apa - apapun, walau sangat stress tetap berbaloi kerana SPAIN MENANG! Alhamdulillah! Perlawanan seterusnya antara Spain dan Germany pasti sengit dan bagi aku perlawanan itu hanya akan dimenangi oleh pasukan yang cergas, bijak memanfaatkan peluang dan kurang melakukan kesalahan dan aku mengharapkan Spain akan menang lagi! Go skuad Le Roja.

SPAIN 1 - 0 Paraguay


P/S : Kepada Penyokong Portugal, Brazil Dan Argentina! Harapan Anda Untuk Menyaksikan Pasukan Sepanyol Mengikut Jejak Langkah Kumpulan Anda Tidak Kesampaian!

12 ulasan:

 1. german akan kecundang. itu pasti.

  BalasPadam
 2. blanda go blanda
  german go german XD

  BalasPadam
 3. sedihnya...suma team yg otai2 kalah...x seronok da..

  BalasPadam
 4. akue rasa akuelah manusia yg belum tgk satu pun match bola this FiFa ...huuhuuu

  BalasPadam
 5. aku penyokong uruguay..hahaa..

  BalasPadam
 6. spain macam filem hindi ar... hero kalah dulu... PEACE...

  BalasPadam
 7. wei..ngek..penalti 2 xkira sebab villa lari msuk awal la lam kotak penalti..apa la ang ni..nk aku sula ang..qeja silap ja..wat malu spain ja ang ni

  BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com