Wordless Wednesday #6


+


+


+


+


ll


ll


P/S : LOL!

112 Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

  1. memang wordless jadinye aku..hahaa

    BalasPadam
  2. boleh hadiahkan kat abg baju juvana tu sehelai.. hehe

    BalasPadam
  3. baik, mmg tdk dpt dihuraikan mlalui kata-kata...haha

    BalasPadam
  4. hahaha. byk beno. wordless abes! :P

    BalasPadam
  5. ok sy paham cite yg nak dismpaikan, hehe.
    hu nk tngok harry potter ye? jeless :D

    BalasPadam
  6. er.. ak faham harry potter aje. keh3

    BalasPadam
  7. nie da bukan tahap wordless lagi dah~
    nie da speechless da~

    BalasPadam
  8. aku suka harry !


    buku tunas tu best ouh !


    million tu minyak wangi ker?

    BalasPadam
  9. speechless terus. yg pnting nak baju juvana satu! haha!

    BalasPadam
  10. semua lahhh
    hahahahaha
    okey aku pun nk
    ikot jugakkk grrrr

    BalasPadam
  11. Tediaa........ Dasat betui..... ^_^

    BalasPadam
  12. faham.. fahammm.. eksaited dan tak sabar sgt lah tu! hehee. don't worry, it will be yours ;)

    BalasPadam
  13. pergh,nk baju tu...nak bg ke xnak?ckp!!..hehe..

    BalasPadam
  14. Hlovate. Woah. Wishlist aku tu. ;(

    BalasPadam
  15. ewahhh ! takleh banyak lagii ka.

    BalasPadam
  16. sangat jeles dengan hans .. bak sini barang gambar no 1 dri atas tuh .. baju juvana tuh tak mahu hahahaha

    BalasPadam
  17. banyak betul yang jadi dalam hidup kau. hahaha

    BalasPadam
  18. uihh. bukan main lagi eh.. haha sampai rabbit tuh ja, tak tahan~

    julai mmg best:)

    BalasPadam
  19. smart baju juvana tuh :) nak satu. huhu

    BalasPadam
  20. ouhh , nie target ntok buln july ke?

    BalasPadam
  21. yeayy make sure semua plan mnjadi yee xD

    BalasPadam
  22. yg 1 million tu apa?? perfume??
    betul2 wordless ni hehe

    BalasPadam
  23. wahhh wahhhh.... padat gitu! =p

    BalasPadam
  24. tak faham tak faham tak faham hehe faham juvana je :P

    BalasPadam
  25. pergh perfume kaw2! punyer.. ! million, dasyat2 hahaha.. nak satu?

    harry potter dis weekend, tempah tiket awal tau haha..

    p/s: mmg wordless, apa yg hans cuba sampaikan?

    BalasPadam
  26. Semua berkaitan dengan entry ko kan Hans? Yang gambar third tu aku msh blur...

    BalasPadam
  27. mksud yg mendalam... huhu... :)

    BalasPadam
  28. harry potter, nak tengok gak :)

    BalasPadam
  29. t,shirt juvana..nak 1..haha

    BalasPadam
  30. amboi , mentang2 la wordless , bpak byk letk gmbr ..! hak3.

    BalasPadam
  31. paling mencuri tumpuan aku rasa baju biru tu.. =)

    BalasPadam
  32. wordless jadinya..
    apakah maksudnya???

    BalasPadam
  33. perfume + baju + buku novel kot + tak tahu + movie HP = akan dibuat dan dibeli bulan julai = gembira .. hehe

    BalasPadam
  34. kakak nak gambar yg ke 5...hehe

    BalasPadam
  35. ini memang wodless terus....

    ini namanya bercakap menggunakan imej//

    banyak pakai duit ye

    BalasPadam
  36. aku jadi speechless bile nk komen wordless ni hehehe.. follow hans

    BalasPadam
  37. Oke..tak terungkai dengan kata - kata-.-

    BalasPadam
  38. bebaskan hari mu dgn keceriaan...

    BalasPadam
  39. mmg wordless nih weh...x faham aku....huahuahua...btw, novel hlovate tuh best ....aku dh bacer ;)

    BalasPadam
  40. mana nak dapat baju biru tu hans??haha

    BalasPadam
  41. ermm ni semua barang yang hans nak ek?
    paco rabanne perfume, baju juvana, tgk harry potter

    BalasPadam
  42. terkedu
    terkesima
    blur sebenarnya..
    haha *_*

    BalasPadam
  43. Tak tercapai akal ku dengan #WW mu~~

    BalasPadam
  44. sangatttttttttttttt "SPEECHLESS"

    BalasPadam
  45. Hoho. Ramai yang wordless ni.

    Maknanya ko menang winyak wangi Ahad + tengok Juvana Isnin + sambil layan novel Hlovate ari Selasa + layan katun Knpehehko dengan Putin ari Rabu + tonton Harry Potter pula esok Khamis + sambil menghitung hari-hari untuk kemabli semula ke "sekolah".. Kan kan? Haha.. =p

    BalasPadam
  46. Harry Potter!!
    cant wait that!!

    BalasPadam
  47. betul2 wordless sbb xtau nk ckp apa.byk pic.hehe :)

    BalasPadam
  48. nak kate ape nie?aha..wordless sungguh!:D

    BalasPadam
  49. Amboi, sekali harung jak erkkk!

    BalasPadam
  50. melompat dgn bebas woooowww

    BalasPadam
  51. grr..
    banyaknya wordless.
    yang paham pasal harry potter jewk.
    nak p tgk harry eh ?
    nak ikot !!! :)
    jgn lupa ajak taw!

    BalasPadam
  52. suka gambo harry potter tak sabar nak tunggu kuar kat wayang...

    BalasPadam
  53. ehem2..apa mksudnya? hehehe..memang wordless!

    BalasPadam
  54. Hlovate TUNAS sangat best!!!!1


    opah suke giler.. :)

    BalasPadam
  55. aku pi tengok Harry Potter jumaat ni kat Seremban! weeee!

    BalasPadam
  56. tak faham plak tibe2 :P

    BalasPadam
  57. aku faham harry potter je!!! haha! :D

    BalasPadam
  58. last sekali tu ceria sangat. wakaka

    nak tengok gak harry potter ><

    BalasPadam
  59. suka novel tunas sangat2..miss zaman2 sekolah (^_^)

    BalasPadam
  60. heri poter je yg menarik perhatian! hahaha. :D

    BalasPadam
  61. karya hlovate terbaikkk,....:)
    huh thousand likes lah,.

    BalasPadam
  62. tuu diaa...punya panjang smpai x paham, wordless nk describe, hahaha

    BalasPadam
  63. sy fans kipas mati hlovate :)

    BalasPadam
  64. haha ape kaitan semua tuh ? okay :)

    BalasPadam
  65. WORDLESS SUNGGUH! haha. hidup hlovate! :P

    BalasPadam
  66. nak pinjam novel leh??? hehe~

    BalasPadam
  67. erk.. x fhm.. speechless da.. ehh.. mmg wordless ar

    BalasPadam
  68. harry potter esk! jom tgk!..wee~

    BalasPadam
  69. sangat wordless~ -.-

    BalasPadam
  70. thanx fer kamin tu my #WW =)

    ewahhhh, sonok tahap cipanzi beranak lima yekk, hey heyy, yg juvana pnye t-shirt bak sini !! huh... =P

    BalasPadam
  71. plus = HP da deathly hallows part II, sila belanja, jgn jebek mulut tu, hehe

    BalasPadam
  72. lep hlovate....best kew buku 'tunas' tuh..skrang tngh cari 'contengan jalanan'...xjumpe lagi buku tuh..sob~sob~sob

    BalasPadam
  73. rsenya nk phm pun.. smua event ni blaku dlm bln 7? :D mmg wordless. speechless.haha.

    BalasPadam
  74. im speechless . HAHA . banyak gambar . nice nice semua ! :D juvana minggu depan episode akhir kan ? jangan lupe ya .

    BalasPadam
  75. mcm faham jew maksud tersirat dia..hebat :))

    BalasPadam
  76. mcm faham jew maksud tersirat dia..hebat :))

    BalasPadam
  77. haha.. totap dengan juvananyee

    BalasPadam
  78. baju juvana tu yg cool tu, haha da tgok harry potter ! haha

    BalasPadam

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

Terbaru Lebih lama