Hans Comix : Kisah Ramadan 2014

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Memang dah lama Hans tak buat entry Hans Comix. Tak silap Hans dah lebih setahun lah. Tiba-tiba hari ini terasa pula nak buat Hans Comix. Semoga anda semua terhibur dengan Hans Comix Terbaru daripada Hans ini.


P/S : Dari Anas RA, Rasulullah S.A.W bersabda yang bermaksud : "Bersahurlah kamu kerada pada sahur itu ada berkat." (Hadis riwayat Bukhari, Muslim, Ahmad, Tirmizi, Nasai dan Ibn Majah).

27 Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

  1. amboihh.. haha.. apa yang membezakan puasa kita dengan puasa orang kafir ialah sahur :) orang kafir puasa jugak tapi tak sahur :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      banyak hadis pasal sahur
      saya kongsikan sedikit jer dulu :)

      Padam
  2. Selamat menjalani ibadah puasa ... rindu akan juadah berbuka puasa di Malaya

    BalasPadam
  3. hahaha bestttt laa comic nihh..
    nak nak cucur cempedak ekk? hikhik ishhh -,-

    nak masokkn dalam bloglistt laaa.. suka sangatttt follow comic2 nehh ~_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh...kalau rajin baca la komik2 yang dulu2...
      best2 juga :)

      Padam
  4. hahaha.. terbaek.. hehe

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" . Kalau dah join tQ ek.. ^_^


    Like "Ejulz Blogshop" jika sudi.. tQ

    BalasPadam
  5. hahaha :D. okayy comell comic ni :D

    BalasPadam
  6. memang penting sahur di samping ada keberkatan kan

    BalasPadam
  7. hahaha. cucuq cempedak pun boleh


    betul tu, sahur ni utk keberkatan disamping nak isi perut sikit :)


    p.s: dah lama tak jenguk blog hans

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      betul tu
      thanks sudi singgah lagi blog yang tak seberapa nih :)

      Padam
  8. wahh kreatip22... :D gelak2 kite menengok

    BalasPadam
  9. Ahaha. Kretip sungguh hans ni tau :D

    BalasPadam
  10. Haha. .pandai reka dialog ye. Boleh jadi director drama

    BalasPadam
  11. Hahaha....terbaik.
    Penuh pengajaran. Lawak-lawak juga. Hebat bro hans.

    BalasPadam
  12. Alkisah sahur rupanya..hahaha..lucu

    BalasPadam

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

Terbaru Lebih lama