Review Filem Wiro Sableng: Pendekar Kapak Maut Naga Geni 212

Assalammualaikum semua! Alhamdulillah Hans bertuah kerana buat pertama kalinya Hans berjaya memenangi dua tiket wayang filem Wiro Sableng: Pendekar Kapak Maut Naga Geni 212 selepas menyertai pertandingan yang dianjurkan oleh The Vocket. Mak datuk! Panjang betul nama filem nih kan? Hahaha! 


Paling seronok itu bila dapat lepak dan menonton sekali dengan salah seorang peminat dan pengulas filem yang memang diakui kehebatannya. Sayangnya individu tersebut di dalam panggung wayang apabila Hans terdengar bunyi dengkurannya. Mungkin kepenatan bekerja agaknya. Hahahaha! Kalau hangpa semua perasan memang bulan ini Hans asyik tulis tentang filem sahaja kan? Sebab rezeki dapat panggilan untuk tonton filem dan rasa-rasa Hans untuk bulan September ini sahaja sudah lebih dari 10 filem yang Hans dah tonton. Alhamdulillah nasib ada filem yang Hans dapat tonton percuma. Hahaha!


Jadi, filem aksi komedi daripada negara Indonesia ini sudah mula ditayangkan di pawagam-pawagam terpilih bermula pada hari ini (Khamis, 27 September 2018). Jadi, Hans sudah menyiapkan ulasan ringkas berkenaan filem ini yang Hans tonton pada hari Selasa yang lepas di GSC One Utama.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem ini, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

Post a Comment

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

Terbaru Lebih lama