Isnin, 11 November 2019

Review Filem Bala

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah berjaya menonton sebuah filem Bollywood yang cukup menghiburkan iaitu Bala bertempat di TGV Cinemas Jaya Centre pada 10 November 2019 yang lepas. Walaupun filem ini terpalit dengan satu isu kontroversi dimana jalan ceritanya dikatakan sama dengan sebuah lagi filem berjudul Ujda Chaman namun Hans tidak menilai dari sudut tersebut sementelah Hans juga belum berkesempatan menonton Ujda Chaman. Namun, apa yang boleh Hans nyatakan ialah premis filem Bala ini sememangnya sangat matang dan kreatif dimana ia mengangkat sebuah isu menarik yang mudah untuk kita dapati di sekeliling kita iaitu berkenaan dengan masalah kebotakan yang dialami dan ditakuti oleh sebahagian besar kaum Adam. 


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem Bollywood lakonan hebat Ayushmann Khurrana ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem Bala dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :)  


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com