Khamis, 14 November 2019

Review Filem Charlie's Angels

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah menerima jemputan daripada pihak Sony Pictures Entertainment untuk menghadiri tayangan media filem Charlie's Angels bertempat di MBO Starling pada 8 November 2019 yang lepas. Filem aksi terkenal yang dihasilkan semula ini nampaknya cuma membawa satu pendekatan baru yang lebih muda melalui pelakon muda yang memegang watak gadis muda sambil disulami dengan elemen humor dengan harapan untuk menceriakan keadaan. Namun, Hans melihat segala-galanya tidak seimbang dimana pada keseluruhannya ia masih membawakan pendekatan lama Hollywood yang menjual aksi tanpa sebarang momen cerita menarik yang boleh diingati.


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem aksi yang dihasilkan semula ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem Charlie's Angels dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :) 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com