Khamis, 7 November 2019

Review Filem Doctor Sleep

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah mendapat jemputan daripada pihak Warner Bros. Pictures untuk menghadiri tayangan filem Doctor Sleep di GSC One Utama pada 5 November 2019 yang lepas. Filem Doctor Sleep merupakan sekuel kepada filem The Shinning yang telah ditayangkan sekitar tahun 1980. Jadi, Hans memang belum berkesempatan lagi untuk menonton filem tersebut namun ianya tidak menjadi masalah untuk memahami susur galur penceritaan Doctor Sleep kerana ianya berjaya disampaikan dengan cukup baik tanpa sebarang perkara yang kompleks. Bahasa mudahnya ianya sangat senang untuk difahami walaupun Hans tidak pernah menonton filemnya yang terdahulu.


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem seram Doctor Sleep ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :)  


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com