Review Filem KL Vampires

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah menerima jemputan daripada pihak Empire Film Solution untuk menghadiri malam gala filem KL Vampires bertempat di MMcineplexes eCurve, Mutiara Damansara pada 7 November 2019 yang lepas. Filem KL Vampires ini cuba membawa satu konsep baru kepada sinema perfileman Malaysia dimana walaupun ianya berkisar tentang pontianak @ vampire tetapi ia cuba membawa satu perkara baru yang cuba berasimilasi dengan kisah seram dongeng warga tempatan. Ada perkara yang dilihat menjadi dan ada juga yang sebaliknya.


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem tempatan terbaru ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem KL Vampires ini dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :)  


Post a Comment

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

Terbaru Lebih lama