Sabtu, 16 November 2019

Review Filem Knives Out

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah menerima jemputan daripada TGV Pictures untuk menonton filem Knives Out dua minggu lebih awal berbanding penonton lain bertempat di TGV One Utama pada 15 November 2019 yang lepas. Filem bergenre jenayah dan misteri ini boleh dikatakan sebagai salah sebuah filem di tahun 2019 yang berjaya membuatkan kami terhibur melalui cara penyampaian kisahnya yang berliku serta olahan ceritanya terhadap misteri kejadian pembunuhan disamping boleh dikatakan sebagai sebuah satira terbaik di dalam memberi kritikan kepada dunia sosiopolitik global masa kini.


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem bergenre jenayah misteri yang sangat menarik ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem Knives Out dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :) 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com