Isnin, 11 November 2019

Review Filem Twivortiare

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah berjaya menonton sebuah filem dari Indonesia yang cukup menarik iaitu Twivortiare bertempat di TGV Cinemas One Utama pada 8 November 2019 yang lepas. Filem ini berjaya memberikan kejutan buat Hans dimana ia memaparkan kisah cinta sepasang suami isteri yang lain daripada biasa dimana intipati ceritanya sangat berpijak di dunia yang nyata. Jadi, ia membuatkan Hans sebagai penonton merasa dekat dengan permasalahan yang sedang dialami oleh pasangan Alexandra dan Beno ini sehingga membuatkan filem ini berjaya lari daripada filem cinta klise yang biasa ditonton sebelum ini. 


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem dari Indonesia ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem Twivortiare dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :)  


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com