Khamis, 7 November 2019

Review Filem Zharfa

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah berjaya menonton sebuah filem yang melibatkan gabungan pelakon dua negara iaitu Malaysia dan Indonesia berjudul Zharfa bertempat di TGV Cinemas One Utama pada 5 November 2019 yang lepas. Filem yang berkonsepkan Islamik dan kekeluargaan ini sekali lagi dilihat cuba mengulangi resipi filem-filem berkonsep dakwah daripada negara seberang dimana ia pasti akan membawa penonton untuk melihat watak utama yakni seorang manusia yang pada dasarnya baik tetapi mengalami peristiwa-peristiwa tertentu yang cuba mencabar keimanan serta keegoan yang ada di dalam dirinya.


P/S : Kepada anda yang nak tahu apakah ulasan Hans tentang filem Zharfa ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :)  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com