Isnin, 23 Disember 2019

Review Filem Star Wars: The Rise Of Skywalker

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah menerima jemputan daripada Walt Disney Pictures untuk menonton sebuah filem yang dinanti-nanti ramai iaitu Star Wars: The Rise Of Skywalker yang berlangsung dengan cukup meriah di GSC One Utama pada 19 Disember 2019 yang lepas. Hans bukan lah peminat tegar Star Wars tetapi selepas menonton filem ketiga di dalam siri trilogi ketiga Star Wars ini maka Hans boleh simpulkan filem ini bukan sebuah filem yang terlalu menarik untuk dibanggakan disebabkan kejutan yang cuba dibawakan tentang Rey serta kaitannya dengan Palpatine yang Hans rasa terlalu lemah dan dibuat secara tergesa-gesa.


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem Star Wars:The Rise Of Skywalker dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :) 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com