Ahad, 26 Januari 2020

Review Filem Panga

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah berjaya menonton sebuah filem Bollywood yang cukup menarik berjudul Panga bertempat di TGV Cinemas Jaya Centre pada 25 Januari 2020 yang lepas. Filem Panga lakonan Kangana Ranaut ini boleh dikatakan sebagai sebuah filem kekeluargaan yang berjaya disampaikan dengan cara yang cukup menarik dimana setiap visual serta cara kehidupan watak-wataknya sangat boleh dipercayai. Ia membawa penonton untuk melihat bagaimana kehidupan sebuah keluarga yang berada di dalam kelas pertengahan menjalani kehidupan melalui watak penting Jaya Nigam yang bertindak sebagai seorang suri rumah yang terpaksa memendam cita-citanya demi memberi keutamaan kepada suami dan anaknya.


P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem Bollywood yang menarik ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem Panga dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca :) 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com